Trabzonspor'da Sosa ve Novak Kalıyor Mu? Gidiyor mu?

Sosa ve Novak'ın mukavelesi sene sonunda bitiyor. İki futbolcu menajerlerine, "Trabzon'da çok mutluyuz. Sorunları çözelim" sözlerini söyledi. İki yıldızın da kampta sözleşmesini yenilemesi bekleniyor.

30.12.2019-11:00 - (Son Güncelleme: 30.12.2019-10:48) Trabzonspor'da Sosa ve Novak Kalıyor Mu? Gidiyor mu?

Trabzonspor iç transferde uzun süredir iletişimde olduğu Jose Sosa ve Filip Novak ile yayımlanan haberlerin karşın bir çok konuda anlaşma sağladı.

İki oyuncu, "Burada çok mutluyuz, sorunları çözelim" sözlerini dile getirdi.

Trabzonspor kulübünde iki futbolcununda kampta mukavelesini uzatması ön görülüyor.

"Sosa ve Novak ile görüştük"

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Mehmet Yiğit Alp, geçenlerde iç transferle alakalı durumları aktarmış ve şu ifadeleri kullanmıştı.

"Sosa ve Novak ile görüştük. İkisine de Trabzonspor'un şartları doğrultusundaki tekliflerimizi ilettik. Menajerler vasıtasıyla görüşmeler devam ediyor. Oyuncularla ilgili aramızda bir problem kalmadı gibi. Menajerlerin bazı istekleri var. Az önce de söyledim; bütçe, bütçe bütçe. Trabzonspor, bütçesinin dışına çıkamaz. Bu kim olursa olsun, nasıl olursa olsun. Onlar bir fiyat söylediler, biz bir fiyat söyledik. 1+1 mi 2 yıl mı onlarda mutabık kaldık. Çok acele edeceğimiz bir şey yok. Neticede bu ikisi de mayıs sonuna kadar bizim futbolcumuz. Trabzonspor onlarla devam etme yönündeki iradesini beyan etti. Onlar da bizimle yola devam etmek istediklerini söylediler. Hadi olsunla, transfer yapılmıyor. Hepimiz istiyoruz ama şartlar da var. Şartları uydurduğumuz zaman olacak işte. İki oyuncumuzda bir problem yok."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal