Trabzonspor’da Sol Bek Transferi!

Trabzonspor'da kontratı bu sezon sona erecek olan Filip Novak'ın kulüpten gitme olasılığına karşın yönetim sol bek transferi için çalışmalara başladı. Bordo-mavili kulüp scout ekibi tarafından uzun zamandır takip edilen Carlos Augusto'ya teklif sunacak.

06.04.2020-13:27 - (Son Güncelleme: 06.04.2020-13:26) Trabzonspor’da Sol Bek Transferi!

Trabzonspor'da Çek yıldız Filip Novak'ın kontratı, bu sezon sonunda bitiyor. Bordo- mavili kulüp yetenekli sol beki takımda tutmak istiyor fakat diğer durumda seçenekleri de hazırda tutuyor. Trabzonspor'un listesindeki futbolcu ise Corinthias forması giyen Carlos Augusto.

Trabzonspor yönetimi scout ekibi tarafından uzun zamandır takip edilen Carlos Augusto'ya teklif sunacak. Corinthians'ta top koşturan 21 yaşındaki futbolcu için takımına Şampiyonlar Ligi sonrası satıştan yüzde 50 pay hakkıyla bir kontrat yapılacak.

1999 doğumlu olan genç sol bek Corinthias takımıyla toplamda 25 karşılaşmada sahaya çıktı ve 1 gol atma başarısı gösterdi. Bu karşılaşmalarda 3 sarı kart gören Augusto'nun bonservis ücreti ise 900 bin Euro olarak belirtiliyor. Genç sol bek, Brezilya U 20 ekibiyle de 6 karşılaşmaya çıktı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal