Trabzonspor'da Hedef Chakvetadze!

Trabzonspor’un, Belçika’da Gent takımında oynayan 20 yaşındaki Gürcü yıldız Giorgi Chakvetadze’yi radarına aldığı öne sürüldü. Şota Arveladze, orta sahada görev yapan vatandaşına övgü dolu sözler kullandı.

28.04.2020-09:17 - (Son Güncelleme: 28.04.2020-09:04) Trabzonspor'da Hedef Chakvetadze!

Alexander Sörloth, Anthony Nwakaeme ve Caleb Ekuban başta olmak üzere son zamanlarda başarılı transferlerle dikkat çeken Trabzonspor’un, Belçika’da forma giyen Gürcü futbolcu Giorgi Chakvetadze ile ilgilendiği iddia edildi.

Belçika ve Gürcü medyası, bordo- mavili takımın, KAA Gent kulübünde görev yapan 20 yaşındaki ofansif orta saha futbolcusu Chakvetadze’yi satın alma opsiyonu ile kiralamak için çalışmalara başladığını açıkladı. Gürcü futbolunun yeni yeteneği olarak belirtilen yıldız orta saha futbolcusu, Gent formasıyla oynadığı 62 karşılaşmada 7 gol, 13 asist performans göstererek gözleri üzerine çekmeyi başardı.

Trabzonspor’un unutulmaz yıldızı ve teknik adam Şota Arveladze, vatandaşı Giorgi Chakvetadze’ye adeta kefil oldu.

20 yaşındaki oyuncunun çok beğendiği bir yetenek olduğunu belirten Şota, Gürcü medyasına verdiği demeçte, “Chakvetadze ile kişisel olarak da tanışıyorum. Çok teknik bir futbolcu, yetenekleri herkes için ortada. Sadece yaşadığı sakatlık şanssızlıkları oldu. Bazı büyük takımlar kendisiyle ilgileniyor ve bu sürpriz değil. Her teknik adam böyle müthiş futbolcuları kadrosunda görmek ister” ifadelerini kullandı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal