Trabzonspor'da Flaş Jose Sosa Gelişmesi

Trabzonspor'un 2.2 milyon euro senelik maaş ve 1+1 yıllık teklifine ilk başta olumlu bakmayan Arjantinli futbolcu, coronavirüsün piyasayı etkilemesi sebebiyle imza atmaya razı oldu.

01.06.2020-13:27 - (Son Güncelleme: 01.06.2020-13:28) Trabzonspor'da Flaş Jose Sosa Gelişmesi

Şampiyonluk yolunda Trabzonspor’un lokomotif futbolcularından biri olan Sosa, uzun zamandır idarenin kendisine yönelttiği teklifi geri çeviriyordu. Bordo- mavililerin, yıllık 2.2 milyon euro maaş ve 1+1 senelik teklifine olumsuz bakan Sosa’nın menajeri bir türlü Karadeniz yetkililerle anlaşmaya yanaşmadı. Yapılan habere göre; yeni tip coronavirüs salgınının futbol ekonomisindeki fiyatları kötü etkilemesi sebebiyle rüzgar tersine döndü. Deneyili futbolcu ve menajerinin şimdi bordo- mavili takımın önerisini kabul edip, masaya oturmaya hazırlandığı öğrenildi.

TARAFTAR DA İMZAYI BEKLİYOR

Pereira ile yapılan 1 senelik kontratın sonrasında Sosa’nın da kulüpte devam etmek için ailesini ikna etmeye uğraştığı ifade ediliyor. Arjantinli yıldızın eşi, ülkesine geri dönmek ve çocuklarını kendi kültürüne göre büyütmeyi amaçlıyor. Trabzonspor’da özellikle bu sezon çok iyi bir performans gösteren Sosa, 24 karşılaşmada 6 gol ve 6 asistlik katkı ile takımın skor gücüne büyük katkıda yaptı. Sosa yalnızca istatistikleriyle değil, maçlardaki hırsı, çabası ve tribüne sergilediği enerjiyle de taraftarın devam etmesini istediği futbolcular arasında yer alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal