Trabzonspor'da Ekuban Sevinci

Trabzonspor'un başarılı futbolcusu Calep Ekuban, sergilediği futbolla kulübüne hayat verirken, kariyerinin ise en iyi zamanını bordo-mavili ekipte yaşıyor.

18.06.2020-17:41 - (Son Güncelleme: 18.06.2020-17:39) Trabzonspor'da Ekuban Sevinci

İngiltere Championship kulübü Leeds United’da kötü bir sezon yaşadıktan sonra geçtiğimiz sezon öncesinde Trabzonspor tarafından kiralanan Caleb Ekuban, artan form grafiğiyle beraber bordo-mavili kulübün kadrosuna katıldı. Trabzonspor'un, İngiliz ekibi Leeds’e 1 milyon euro vererek takımına kattığı Ekuban, futbol yaşamında yeni bir dönem başlatırken, attığı gollerin yanı sıra gönderdiği kritik paslarla zorlu maçlarda kulübün kazanmasında önemli rol oynadı.

EN ÇOK FORMAYI TRABZONSPOR'DA GİYDİ

Ekuban, kariyerinde en uzun süreli formayı Trabzonspor'da giydi. 63 resmi karşılaşmada Karadeniz ekibinde görev yapan oyuncu 37 karşılaşmada sahaya ilk on birde yer aldı. Söz konusu karşılaşmalarda 17 gollük performans gösteren futbolcu 12 asiste yaptı. Ekuban bu sezon Süper Lig'de, Ziraat Türkiye Kupası ve Avrupa Kupasında 27 karşılaşmada oynadı. Söz konusu müsabakalarda 9 gol atan futbolcu 9 da asist yapma başarısı gösterdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal