Trabzonspor'da CAS Sevinci

Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nin (CAS), UEFA'nın Finansal Fair Play kurallarına uymaması nedeniyle İngiliz devi Manchester City'e verdiği 2 sene Avrupa kupalarından men cezasını iptal etmesi, benzer sebeple CAS'a başvuran Trabzonspor'un da umut verdi.

13.07.2020-15:39 - (Son Güncelleme: 13.07.2020-16:24) Trabzonspor'da CAS Sevinci

UEFA Kulüp Finansal Kontrol Kurumu tarafından finansal sorumluluklarını yerine getirmemesi sebebiyle Avrupa kupalarından 1 sene men cezası alan Trabzonspor, bu karara itiraz ederek olayı CAS'a götürmüştü. Karadeniz ekibinin CAS'a verdiği itirazın sonrasında duruşmanın 16 Temmuz Perşembe günü yapılacağı belirtilirken, İngiltere Premier Lig kulüplerinden Manchester City'e de uygulanan benzer cezanın iptal olması Trabzonspor camiasında sevinçle karşılandı. Perşembe günü yapılacak duruşma öncesi Trabzonspor camiasında umutlu bekleyiş sürerken, Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu da daha önce bu cezanın iptal olacağına inandığını açıklamıştı.

İngiltere Premier Lig kulüplerinden Manchester City'e, Finansal Fair Play şartlarını ihlal etmesi sebebiyle UEFA tarafından iki sene Avrupa kupalarından men ve 30 milyon euroluk para cezası uygulanmıştı. Bugün CAS'tan paylaşılan açıklamada, kupalardan men cezasının iptal olduğu, para cezasının da 10 milyon euroya düşürüldüğü duyuruldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal