Trabzonspor'da Ahmet Ağaoğlu Men Cezası Hakkında Açıklama Yaptı!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu medyada çıkan dedikolara son vermek için açıklamalarda bulundu.

09.10.2019-16:31 - (Son Güncelleme: 09.10.2019-16:24)

Trabzonspor'un başarılı başkanı Ahmet Ağaoğlu basın mensuplarının sorularını yanıtladı. UEFA ile ilgili konuşan Ağaoğlu, men cezası hakkında da açıklamalarda bulundu.

"ŞARTLARI YERİNE GETİRDİK"

"Kulübümüz tüm bu sürecin en önemli aktörlerinden ve yol göstericilerinden birisidir. Haziran ayı sonunda yaptığımız anlaşma ile yeniden yapılandırmaya imza atan ‘ilk' kulüp oldu. Ayrıca, Türkiye Futbol Federasyonu'nun uygulamaya koyduğu Lisans Talimatının yürürlüğe konulması için en büyük çabayı sarf eden ve bu talimatın gerektirdiği tüm şartları yerine getiren de ilk kulüp oldu" dedi.

"MEN CEZASINI KALDIRDIK.."

"Eylül ayının son günlerinde yaptığımız basın toplantısında da bu dönüşümden söz ettim. 2010 yılından bugüne ilk defa 107 milyon liraya yakın kar açıkladığımızı belirttim. Bu kar beyanı bir şeylerin iyiye gittiğinin en açık göstergesi. Üstelik dahası da var. 900 milyon lira borcu bulunan, UEFA'da yaklaşık 30'un üzerinde oyuncunun alacaklarıyla ilgili dosyası olan ve sürekli haciz işlemleri ile boğuşan bir finansal yapıdan kurtulup; futbol ailesine bir kuruş dahi borcu olmayan, 900 milyon civarındaki borçlarını sürdürülebilir bir yapı içerisine koyan, UEFA'dan men cezasına yol açacak tüm borçlarını temizlemiş bir yapıya kavuştuk. Üstelik; UEFA kupalarına katılma yasağı almış olmamıza rağmen o yasağı kaldırmayı dahi başararak" ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal