Trabzonspor'da Abdullah Avcı Sesleri

Sezona istediği gibi başlayamayan Trabzonspor'da Newton'un gönderilmesi planlanırken yerine geçmesi istenilen ilk isim Abdullah Avcı oldu

20.10.2020-09:39 - (Son Güncelleme: 20.10.2020-08:37) Trabzonspor'da Abdullah Avcı Sesleri

Eddie Newton'un ayrılması halinde yeni teknik direktör konusunda zaman kaybetmek istemeyen Trabzonspor, teknik direktör arayışlarını hızlandırmış durumda. Geçtiğimiz sezon şampiyonluk yarışını Başakşehir'e kaybettikten sonra Hüseyin Çimşir'le yollarını ayıran Trabzonspor, o koltuğa Abdullah Avcı'yı getirmek istemişti. Hüseyin Çimşir'den sonra 3 kez görüşülen fakat anlaşılamayan Avcı, bu sefer tekliflere açık olduğunu belirtti.
Trabzonspor'un ilk hedefi olan Abdullah Avcı, hızlıca bir karar vermek istemediğini ve takımın başında bir teknik direktör varken şartları konuşmaya pek sıcak bakmadığı öğrenildi.
Trabzonspor yönetimi Abdullah Avcı'yla görüşme konusunda ısrarını sürdürüyor.
Yönetim Abdullah Avcıyla bir an önce anlaşıp Süper Lig'in 6. haftasında Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanacak Fenerbahçe maçına Avcı ile çıkıp yeni bir başlangıç yapmak istiyor.

Anlaşma Beşiktaş'a Yarar


Eski kulübü Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra yayıncı kuruluşta görev yapan Avcı, sözleşmesi gereği siyah-beyazlı takımdan yıllık 12 milyon TL tazminat alma hakkına sahip. Tazminat konusunda Beşiktaş ile uzlaşmaya varamayan Avcı, fesih kontratınınn devam etmesi halinde başka bir takımla anlaşsa bile aynı parayı almaya devam edecek.
Abdullah Avcı'nın 12 milyon TL'lik yükünden birazda olsa kurtulmak isteyen Beşiktaş yönetimi Avcı'nın hızlı bir şekilde kulüp bulmasını bekliyor.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal