Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür'ü Göz Göre Göre Sakatlamışlar!

"Menisküs yırtığı var raporuna rağmen AEK’ya karşı oynatılan Abdülkadir Ömür'ü göz göre göre yaktılar" ifadesi kullanıldı.

13.09.2019-10:25 - (Son Güncelleme: 13.09.2019-10:23)

Kulüpten yapılan açıklamada Abdülkadir Ömür'ün sol dizinde ödem oluştuğu ve tedavisine başlandığı belirtilmişti ancak genç yıldız bir sonraki gün yapılan antrenmanda da yer aldı. Ağrıları bir türlü geçmeyen Ömür, eski kulüp doktoru ve şu an Milli Takım'da görev yapan Ufuk Şentürk'e gözüktü ve skandal burada ortaya çıktı. MR incelemesinin ardından Abdülkadir'in sol dizinde menisküs yırtığı olduğu ve hemen ameliyat edilmesi gerektiği belirlendi.

YIRTIK TESPİTİNİ DİKKATE ALMAMIŞLAR

Tetkiklerin derinleşmesiyle Abdülkadir Ömür'ün menisküs yırtığının oldukça derin olduğu ve buna, yapılan ihmallerin neden olabileceği iddia edildi. Bunun üzerine de yönetim Abdülkadir'in MR sonucuna bakarak ödem olduğunu iddia eden kulüp doktoru Hakan Bozdoğan'ın savunmasını istedi ve ardından görevden uzaklaştırdı. Yıldız futbolcunun ilk MR'ını çeken hastanedeki radyologların da, MR raporunda oyuncunun sol dizinde yırtık olduğuna vurgu yaptığı ancak bu uyarının dikkate alınmadığı ifade edildi.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal