Trabzonspor'a Yunan Hücumcu

Yunan basını, Hücum bölgesinin iki tarafında da oynayabilen 29 yaşındaki futbolcu Giannis Fetfatzidis’in gidebileceği en yakın takımın Trabzonspor olduğunu açıkladı.

26.03.2020-09:20 - (Son Güncelleme: 26.03.2020-09:18) Trabzonspor'a Yunan Hücumcu

Avrupa’da bütün liglerin durdurulması sonrasında kulüpler gözünü transfere döndü. Özellikle yabancı medya, ülke takımlarındaki transfer gündemini yakından izliyor. Bu gndemlerden biri de Trabzonspor için oluşturuldu. Yunan medyası, Aris’te top koşturan Giannis Fetfatzidis’in Türk kulüplerine yakın olduğunu belirtti. Kariyerinin en iyi zamanlarını geçiren 29 yaşındaki milli oyuncunun, önümüzdeki yazı takımdan gidebileceği bildirildi. Fetfatzidis’in gidebileceği en yakın takım ise Trabzonspor olarak iddia edildi.

İTALYA’DA GEÇMİŞİ VAR

Futbol hayatına Olympiakos’ta başlayan Yunan yıldız, devamında İtalya’da forma şansı buldu. Serie A ekiplerinden Genoa, Chievo’da top koşturan Fetfatzidis, Al Ahli’ye transferinin ardından 2018’te Olympiakos’a tekrar döndü. İleri hattın her iki kanadında görev alabilen 29 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz sezonun devre arasında ise Aris’e transfer edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal