Trabzonspor'a Sosa İçin İki Teklif!

Trabzonspor'un sezon başında İtalya'nın Milan takımından kadrosuna kattığı Jose Josa için iki kulübün teklifte bulunduğu öğrenildi.

24.04.2018-13:11 - (Son Güncelleme: 24.04.2018-12:40) Trabzonspor'a Sosa İçin İki Teklif!

Bordo mavili ekibin sezon başında Juraj Kucka ile birlikte Milan’dan transfer ettiği Arjantinli Jose Sosa’ya ülkesinin takımlarından teklifler geldiği iddia edildi.

Sezon başında İtalyan ekibi Milan’dan kiralanan ve kontratı gereği devre arası transfer döneminde  bonservisi alınan orta saha oyuncusu Jose Sosa'ya ülkesi Arjantin'den teklif geldiği öne sürüldü. Jose Sosa’ya ülkesinden iki takımın talip olduğu belirtilirken uygun bir teklif karşısında Trabzonspor yönetiminin Arjantinli oyuncuyu göndermeye sıcak baktığı ifade edildi.

Arjantin’in iki ekibi San Lorenzo ve Estudiantes Tangocu yıldızı kadrosuna katmak istediği ve sezon sonunda bordo mavili ekibin kapısını çalacağı öğrenildi. Gelecek sezon kadroda değişikliğe gitmeyi ve maliyeti yüksek oyuncuları elden çıkarmayı düşünen Trabzonspor idarecileri de iyi bir teklif gelmesi halinde Jose Sosa’yı satmayı planlıyor. San Lorenzo ve Estudiantes kulüplerinin Jose Sosa konusunda ısrarcı olduğu iddia edilirken, tecrübeli orta sahanın da futbol hayatını ülkesinde sürdürmeye karar verdiği öne sürüldü.

YÖNETİM, SOSA İLE GÖRÜŞECEK

Gelecek sezon maliyeti düşük ve genç isimlere yönelmyi planlayan bordo mavili yönetimin, Arjantinli futbolcuyu bonservisiyle vererek transfere kaynak yaratmak istediği belirtildi. Arjantin takımlarından gelen transfer tekliflerini masada bekleten Trabzonspor yönetiminin Jose Sosa ile son bir görüşme gerçekleştirmesinin ardından kararı vereceği ifade edildi. Bordo mavili idareciler, Sosa’nın bonservisinden gelen ücretin bir kısmını da oyuncunun bonservisi için Milan'a ödenmesi gereken transfer taksitlerinde kullanmak istiyor.

Habertürk

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal