Trabzonspor’a Sakat Oyuncularından İyi Haber!

Trabzonspor’da Sosa, Burak ve Yusuf Yazıcı’nın sakatlıklarının düzeldiği belirtilirken dün takımla antrenman yapan 3 oyuncunun pazartesi oynanacak Osmanlıspor maçında forma giyebilecekleri açıklandı.

14.04.2018-09:25 - (Son Güncelleme: 14.04.2018-09:26) Trabzonspor’a Sakat Oyuncularından İyi Haber!

Bordo-mavili ekipte sakatlığı sebebiyle birkaç gündür çalışmalarını takım arkadaşlarından ayrı sürdüren Burak Yılmaz, önceki gün gerçekleşen idmana ağrılarından ötürü katılmayan Jose Sosa ve bir önceki antrenmanda sakatlanarak çalışmayı tamamlayamayan Yusuf Yazıcı’nın iyileştiği öğrenildi.
Üç futbolcu da dün takım arkadaşlarıyla birlikte antrenmanın tamamında yer alırken, Spor Toto Süper Lig’in 29. Haftasında karşılaşacakları Osmanlıspor mücadelesinde Rıza Çalımbay’ın görev vermesi halinde forma giyebilecekleri belirtildi.

SAKATLIKLAR DÜZELİNCE PLAN DEĞİŞTİ

Trabzonspor teknik direktörü Rıza Çalımbay sakat oyuncularından gelen sevindirici haber sonrası hafta başından beri gerçekleştirdiği taktik idmanlarda değişikliğe giderek Sosa, Burak ve Yusuf Yazıcı’yı da Osmanlıspor maçının planına dahil etti.

Pazartesi oynanacak karşılaşma öncesinde Trabzonspor 45 puanla 5. sırada yer alırken, Ankara temsilcisi Osmanlıspor ise 28 puanla 17. sırada bulunuyor.

Osmanlıspor geçtiğimiz hafta deplasmanda Fenerbahçe’ye 2-0 mağlup olurken, Trabzonspor ise kendi sahasında Kayserispor’u 4-0 yenmişti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal