Trabzonspor'a Müthiş Destek!

Bordo-mavili kulüp tarafından başlatılan bağış kampanyasına tüm camia büyük bir ilgi gösteriyor.

28.04.2018-10:15 - (Son Güncelleme: 28.04.2018-10:17) Trabzonspor'a Müthiş Destek!

Trabzonspor’un başlattığı bağış kampanyasına destek çığ gibi büyüyor. İşadamlarından, esnafa, taraftardan, öğrencilere kadar her kesimden insan kulübe gücü yettiğince destekte bulunuyor.

Trabzonspor yönetimi, kulübün içinde bulunduğu zorlu ekonomik durumun düzeltilmesi adına başlattığı seferberlik kampanyasına tüm camia tarafından büyük bir destek var. Trabzonsporlu işadamlarından, esnafa, taraftardan, öğrencilere herkes bu kampanyaya destek adına elinden gelen yardımı gösteriyor. Bordo mavili kulüp de dün yapılan ödemeler esnasında 'açıklama' kısmına yazılan duygusal yazıları resmi Twitter hesabından paylaştı. Karadeniz temsilcisinin bu tweeti etkileşim rekorları kırdı.

Bordo-mavili renklere gönül veren Trabzonsporlu taraftarların kulüplerine bağış yaparken attıkları mesajlardan bazıları şu şekilde:

Trabzonspor ona hayat verenlerin hayatıdır.

Sen varsan biz varız.

Sevdamıza sahip çıkıyoruz.

Trabzonspor'uma her kuruşum feda olsun.

Hep birlikte el ele güzel günlere.

Günlerimizi tükettik, ömrümüzü verdik bordo-mavi uğruna.

Karınca, kararınca. Öğrenciyiz biz.

Yeminle son param.

ESNAFTAN BÜYÜK DESTEK

Trabzon'da esnaf da düzenlenen bağış kampanyası için seferber oldu. Uzun Çarşı esnafı dükkanlarının camlarına "Mübarek cuma hasılatımızı kulübümüze göndereceğiz" dövizleri astı. Bu yazıyı gören Trabzonlu vatandaşlar da alışverişe yöneliyor.

STK'LAR HAREKETE GEÇTİ

Bağış kampanyasına Trabzon'daki Sivil Toplum Örgütleri'nden de destek var. STK'lar "Gönlü derya olan insanlarımız var oldukça Trabzonsporumuz yoluna devam edecektir" diyerek yardımlarını yaptılar.

1 MİLYON TL BEKLENİYOR

Bordo mavililerin resmi sitesinde 'anlık bağış tutarı' sürekli güncelleniyor. Dün itibarıyla 705 bin TL'ye ulaşıldı. Kısa süre içinde bu rakamın 1 milyon TL civarına gelmesi tahmin ediliyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal