Trabzonspor'a Malili Kanat: Diabate

Sörloth’un transferinden 10+1 milyon Euro kazanan Trabzonspor, çalışmalara hız verdi. Karadeniz ekibi daha önce Sivasspor’da kiralık oynayan, Leicester City’nin kanat futbolcusu Diabate ile anlaştı.

24.09.2020-14:53 - (Son Güncelleme: 24.09.2020-14:51) Trabzonspor'a Malili Kanat: Diabate

Her iki kanatta forma giyebilecek, hızlı bir futbolcu arayan Trabzonspor Fousseni Diabate’de son kararı verdi. Fırtına, kontratı Leicester City’de olan fakat Premier Lig kulübünün göndermek istediği 24 yaşındaki Malili oyuncuyla anlaştı. Takımlar arasındaki toplantılarda herhangi bir problem yaşanmazken, transfer kısa sürede resmiyet kazanacak. 3 senelik kontrat yapması düşünülen Diabate, 2018- 2019 sezonunun ikinci yarısında Demir Grup Sivasspor’da kiralık olarak oynamıştı. Süper Ligi iyi bilen genç oyuncu, sahaya çıktığı 17 karşılaşmada 2 gol, 3 asistlik performans gösterdi.

KADROYA TAKVİYE

Leicester City’nin geçen sene de Fransız ekibi Amiens’e kiraladığı Diabate, Trabzonspor’da alternatif isim olarak transfer edildi. Hem sol hem de sağ kanatta iyi bir yedek olarak düşünülen potansiyelini gösterip, ilk11 için mücadele edecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal