Trabzonspor'a Kötü Haber! Onur Kıvrak Sezonu Kapattı

Trabzonspor’un Spor Toto Süper Lig’in 29. Haftasında Osmanlıspor ile 3-3 berabere kaldığı maçta Onur Kıvrak, son 6 dakikayı sakat sakat tamamlamak zorunda kalmıştı. Öncesinde operasyon geçirdiği bölgede esneme olduğu tespit edilen başarılı kaleci sezonu kapattı.

17.04.2018-13:26 - (Son Güncelleme: 17.04.2018-13:05) Trabzonspor'a Kötü Haber! Onur Kıvrak Sezonu Kapattı

Trabzonspor’a takım kaptanı Onur Kıvrak’tan kötü haber geldi. Dün oynanan Osmanlıspor karşılaşmasının sonlarına doğru sakatlık geçiren ancak 3 oyuncu değişiklik hakkının dolması sebebiyle oyundan alınamayan ve sakat sakat maçı tamamlayan kaptan Onur Kıvrak sezonu kapattı.

Daha önce ameliyat olduğu bacağında esneme olduğu belirlenen deneyimli file bekçisi büyük bir fedakarlık örneği göstererek karşılaşmayı acılar içinde bitirmişti. Başarılı kaleci, sakat olmasına karşın 90+3. dakikada Osmanlıspor'un atağında çok önemli bir kurtarışa imza atmıştı.

Hakemin son düdüğünün ardından ise kaptan Onur kendini yere bıraktı ve sedye ile saha dışına götürülmüştü.

Kasımpaşa ile 12 Mart 2011'de yapılan lig karşılaşmasının son dakikalarında sağ diz ön çapraz bağları kopan deneyimli oyuncu, ABD'de ameliyat edilmiş ve yaklaşık 6 ay formasından uzak kalmıştı. Bu dönemde formayı Tolga Zengin'e teslim eden Onur, 2011-2012 sezonunda yalnızca 3 maçta forma giymişti.

Başarılı file bekçisi, 2 Ekim 2014'te UEFA Avrupa Ligi'nde Legia Varşova ile Trabzon'da yapılan karşılaşmanın 64. dakikasında sakatlık geçirmiş bu kez de sol diz ön çapraz bağları kopmuştu.

Yeniden bir ameliyat geçiren Onur, tam 7 ay sonra 8 Mayıs 2015'te idmanlara katılmıştı. O sezon bordo mavili formayı giyemeyen Onur, sakatlandıktan 9,5 ay sonra 16 Temmuz 2015'te UEFA Avrupa Ligi ön eleme turundaki Differdange 03 karşılaşmasıyla fomasına kavuşmuştu.

Deneyimli isim, 3 Mart 2016'da sağ diz dış menisküs ameliyatı geçirmiş ve 7 hafta sonra yeşil sahalara dönebilmişti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal