Trabzonspor'a İki Stoper Geliyor!

Yeni sezonda kadrosuna mutlaka bir stoper katmak isteyen Trabzonspor, Da Silva transferinin zora girmesinin ardından rotayı iki isme çevirdi.

23.06.2018-13:12 - (Son Güncelleme: 23.06.2018-13:09) Trabzonspor'a İki Stoper Geliyor!

Transfer çalışmalarına hız veren Trabzonspor yönetimi, teknik direktör Ünal Karaman’ın raporu doğrultusunda Kayserisporlu Kana Bıyık ve Newcastle United forması giyen Mbemba için temasa geçmeye hazırlanıyor. Bordo mavili yönetim iki oyuncuyu da kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor.

Trabzonspor, Da Silva transferinin gerçekleşmemesi üzerine rotayı alternatif isimlere çevirdi. Karadeniz temsilcisi, Kayserispor'da başarılı bir sezonu geride bırakan Kana Bıyık'ı istiyor. Kamerunlu stoperin transferi konusunda Kayserispor yönetimi ile görüşmelere başlayan bordo mavili yöneticilerin, 29 yaşındaki savunma oyuncusunun menajerinden de yıldız futbolcunun bordo mavili formayı giymek istediğine yönelik bilgi aldığı öğrenildi.

Fırtına’nın istediği bir diğer savunma oyuncusu ise İngiltere Premier Lig ekiplerinden Newcastle United forması giyen ve geride kalan sezon 11 maçta oynayan Chancel Mbemba’yı gündemine aldı. Trabzonspor yönetiminin 23 yaşındaki stoperi kiralamak istediği ifade edildi.

Takvim

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal