Trabzonspor’a Eski Oyuncusundan Mesaj Var! Geri Mi Dönüyor?

Geçtiğimiz sezonun başında Celta Vigo’dan kiralık olarak Trabzonspor’un yolunu tutan ancak gösterdiği performansla beklentilerin altında kalan ve devre arasında takımdan ayrılan Belçikalı oyuncu Theo Bongonda’dan bordo mavili takıma mesaj var…

19.06.2018-16:54 - (Son Güncelleme: 19.06.2018-16:51) Trabzonspor’a Eski Oyuncusundan Mesaj Var! Geri Mi Dönüyor?

Bordo mavili ekibin 2017-2018 sezonu başında İspanyol ekibi Celta Vigo’dan kiralık olarak kadrosuna dahil ettiği fakat performansı nedeniyle devre arasında yollarını ayırdığı Bongonda  sosyal medya hesabından Trabzonspor ile ilgili bir paylaşımda bulundu.

22 yaşındaki Belçikalı oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Trabzonspor’a bir gün geri döneceğinin sözünü verdi.

Sosyal medyadan bordo mavili taraftarların 'geri dön' çağrısına kayıtsız kalamayan Bongonda, "Merhaba Trabzonspor taraftarları. Öncelikle size çok teşekkür ederim. Beni 6 ay sonra da takımdan ayrılmama rağmen desteklediğiniz için. Hepiniz biliyorsunuz benim Trabzonspor’a olan aşkımı ancak maalesef şimdilik dönmüyorum. Ve size söz veriyorum gelecekte geri döneceğim. Çünkü sizinle daha tarih yazacağız. Çünkü siz bana kulübün aşkını ilk günde verdiniz ve benim de size bunu geri vermem gerekiyor. Ve size söz veriyorum geri döneceğim. Umarım anlarsınız. Sizi çok seviyorum" ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal