Trabzonspor'a Danimarkalı Golcü

Trabzonspor Feyenoord’da oynayan Danimarkalı golcü Nicolai Jorgensen’i takip ettiği öğrenilirken Edgar Ie'nin kontratını almayı planlayan Hollanda kulübüyle Jorgensen takasını içeren bir transfer pazarlığı yapılabileceği ifade edildi.

01.06.2020-16:19 - (Son Güncelleme: 01.06.2020-16:17) Trabzonspor'a Danimarkalı Golcü

2019- 2020 sezonunu şampiyon bitirmek için çalışmalarına devam eden Trabzonspor, gelecek sezonun transfer hazırlıklarına da yol almış durumda. Bordo- mavililer ile adı geçen son futbolcu Feyenoord'dan Nicolai Jorgensen oldu.

Hollanda medyasının Karadeniz Gazetesi'nden alarak paylaştığı ve Voetbal4U ile SoccerNews'in geniş bir şekilde yer verdiği habere göre Feyenoord, kiralık şekilde kadroda olan Edgar Ie'nin kontratını Trabzonspor'dan almak istiyor ancak 4 milyon euroluk bonservisine sahip olmak hususunda sorun yaşıyorlar. Bu durumda da Trabzonspor'a Nicolai Jorgensen teklifinde bulunulduğu söyleniyor.

Hollanda medyasının iddialarına göre Danimarka Milli Takımı'nın da değerli futbolcularından olan Jörgensen için Trabzonspor'un Edgar Ie'nin dışında ekstra bir para da verebileceği söyleniyor.

Bu sezon Hollanda Ligi'nde Feyenoord ile 13 karşılaşmada yer alan Danimarkalı yıldız; 5 gol, 2 asistlik bir performans gösterdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal