Trabzonspor’a 500 Milyonluk Yeni Proje!

Trabzonspor yönetimi, kulübü mali problemlerden kurtarmak amacıyla yoğun bir çaba gösterirken, kulübe bu anlamda bir destek de Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’ndan geldi.

23.04.2018-11:09 - (Son Güncelleme: 23.04.2018-10:53) Trabzonspor’a 500 Milyonluk Yeni Proje!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, bordo mavili kulüp için yeni bir proje önerisinde bulundu. Başkan Gümrükçüoğlu, kulübün kasasına 500 milyon TL kazandıracak bir öneri sundu.

Trabzonspor’un 500 milyon TL’ye ihtiyacı olduğunu ifade eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yeni bir proje gündeme getirdi. Başkan Gümrükçüoğlu, “Biz belediye olarak para esaslı çalışacağız. ‘Haydi bakalım, görelim herkesi’ diyeceğiz. Ziyaret edeceğiz, konuşacağız, anlatacağız. Bir kampanya başlatmak lazım. Ben 8-10 bin lira alıyorum. 3 ay 5 ay maaşımı vereyim. 50 bin kişi 10 bin lira verse 500 milyon eder. Trabzonlu insan sayısı 4 milyon. Köydeki Asiye teyze 1 lira verse iş adamımız 10 bin lira verse böyle böyle borcu kapatırız’’ şeklinde bir öneride bulundu.

FARUK ÖZAK: "ÖLENE KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ"

Bordo mavili camianın önemli figürlerinden Faruk Özak da yeni yönetime destek olmaları gerektiğini vurgularken, “Hepimiz Trabzonsporlu olmanın gururunu yaşıyorsak, sorumluluklarını da almalıyız. Bu işin yükünü yönetimler tek başına kaldıramıyor. Hepimiz ölene kadar mücadele edeceğiz. İstişare etmeyince bazı hatalar oluştu. Geçmişe bakmamak lazım artık” ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal