Trabzonspor Evinde Kayıp

Trabzonspor Süper Lig'in 10 haftasında Göztepe'yi lonuk ediyor. Sarı kırmızılıar Jerome'nin 32'nci dakikada attığı gol ile 1-0 önde.

02.11.2019-17:34 - (Son Güncelleme: 02.11.2019-19:54)

Trabzonspor Süper Lig'in 10. haftasında Göztepeyi konuk etti. Bordo mavili ekip 1-0'lık mağlubiyetin ardından şok yaşarken Göztepe bu sezon ilk defa maç kazandı.

Maça hızlı başlayan Trabzonspor maçın 20. dakikasında Sosa'nın uzaktan vurduğu şut Beto'da kaldı. Maçın 31'nci dakikasında Gassama'nın sol kanattan açtığı ortada topu iyi takip eden Jerome'düzgün vir vuruşla kaleci Uğurcan'ı mağlup etti. Bu golle Göztepe deplasmanda 1-0 öne geçti. Kalan dakikalarda başka gol olmayında ilk yarı Göztepe'nin üstünlüğü ile sonuçlandı.

İkinci yarı Trabzonspor'un baskılarıyla başladı. 68. dakikada Pereira'nın sağ kanattan yaptığı orta Sörloth ve Nwakaeme'nin önünden geçti ve kimse müdahale edemedi. 78. dakikada Avdijaj kaleye vuruşu savunmadan geri dönüyor. 90+4' dakikada Trabzonspor golü buluyor ancak gol ofsayt gerekçesi ile iptal ediliyor. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Trabzonspor Göztepe'ye 1-0 mağlup oluyor.

Bu maçın ardından Trabzonspor 16 puanda kalırken Göztepe puanını 12'ye çıkardı.

Göztepe bu sezon deplasmanda ilk defa maç kazanırken Trabzonspor evinde 9 maç aradan sonra kaybetti.  Süper Lig'de 21 maçta rakip lerine gol atmayı başaran Trabzonspor'un bu serisi de son buldu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal