Trabzonspor, Yeni Sponsoruyla Sözleşme İmzaladı!

Trabzonspor Kulübü, forma kol sponsorluğu için daha önceden anlaşma sağladığı Interctiy ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

21.09.2018-16:27 - (Son Güncelleme: 21.09.2018-16:22) Trabzonspor, Yeni Sponsoruyla Sözleşme İmzaladı!

Trabzonspor, forma kol sponsorluğu konusunda daha önce anlaşmaya vardığı Intercity firması ile 3 yıllık kontrata imza attı.

Medical Park Stadyumu'nda Intercity Yönetim Kurulu Başkanı Ali Vural Ak, Trabzonsporlu oyunculardan Sosa, Olcay, Hosseini, Amiri, Onazi, Ibanez, Toure ve Nwakaeme ile birlikte bazı idarecilerin katılımıyla gerçekleşen imza töreninde açıklamalarda bulunan Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, sponsorlukların sporda vazgeçilmez bir unsur olduğunu belirtti.

AHMET AĞAOĞLU: “SPONSORLAR SPORUN CAN DAMARIDIR”


Ağaoğlu, "Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik koşulları da göz önüne aldığımızda bu sponsorluğun ne kadar önemli olduğu bir kez daha açık ve net olarak ortaya çıkıyor. Sponsorlar sporun vazgeçilmezidir, can damarıdır. Bugün ne yaparsak yapalım, mutlaka hem Trabzonspor Kulübü, hem futbol ailesi, hem de tüm ülke sporu olarak sponsorlarımızın vazgeçilmez, önemli bir parçası olduğu bilinen bir gerçek. Ekonomik sıkıntıların baş gösterdiği süreçlerde bazı sponsorlukların ön kapıdan girdikleri gibi arka kapıdan çıktıklarını hep beraber biliyoruz, yaşadık ve gördük. Bu nedenle İntercity'e göstermiş oldukları cesaret ve sempatiden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

ALİ VURAL AK: "TRABZONSPOR’UN BAMBAŞKA BİR DURUŞU, TARAFTARI VAR"

Intercity Yönetim Kurulu Başkanı Ali Vural Ak ise yaptığı konuşmada, Trabzonspor'un güzide kulüplerden biri olduğunu vurgularken, şu ifadeleri kullandı: "Trabzonspor'un kazandığı başarıları ve özellikle de duruşunu gururla izliyoruz. Her şey sezon sonu sıralamasına göre değerlendirilemez. Başarı kriteri her zaman şampiyonluk değildir. Zaten her yıl kimse şampiyon olamaz. Trabzonspor'un bambaşka bir duruşu, taraftarı var. Çok büyük bir aile. Bizde çorbanın minik bir tuzu olarak Trabzonspor'un operasyonuna girmiş olmaktan ötürü çok sevinçliyiz. Ülkemiz zor süreçten geçiyor. Firmalar, böyle zamanlarda reklam, sponsorluk, destek türünde harcamaları kesiyorlar. Bu çok yanlış bir durum. Hayatımıza devam etmemiz gerek. Biz 32 senedir yaptığımız işi bırakmadık, işimizi sürdürüyoruz. Ülkemiz zor zamanlar yaşıyor ancak mutlaka bunu toparlayacaktır. Ülkemizin önü çok açık. Spor kulüplerine de kendi işimize dair desteklerimizi sürdürmekteyiz. Trabzonspor'a da bizimle çalışmayı kabul ettikleri için biz teşekkür ederiz. Umarım bu sezon sportif başarılar da gelir. Futbolcu arkadaşlarımız güzel sonuçlarla hepimizi sevindirir. Bu birlikteliğin yalnızca 3 sene değil uzun yıllar sürmesini temenni ederim. Camiaya hayırlı olsun."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
























DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal