Trabzonspor, Vestel İle Forma Sponsorluğu İmzaladı!

Trabzonspor Kulübü, forma göğüs sponsorluğu için Vestel Şirketler Grubu ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

05.08.2019-17:04 - (Son Güncelleme: 05.08.2019-17:00) Trabzonspor, Vestel İle Forma Sponsorluğu İmzaladı!

Törende konuşan başkan Ahmet Ağaoğlu

"Ahmet Zorlu'nun Trabzon'daki önemi ve anlamı çok farklı. Vestel, ilk yatırımını ve mağazasını yıllar önce Trabzon'da açtı. Sayın Zorlu, o zaman 14 yaşındaydı. Trabzon'un ilk modern otelini de kendisi Trabzon'da inşa ederek, Trabzon turizminin hizmetine sundu. 1994-1998 yıllarında da Trabzonspor'umuzun forma sponsoruydu, ana sponsoruydu.

Bu sponsorluğa para gözüyle bakmıyorum

Sponsorlukla alakalı olarak, benim şahsen sponsorluğa bakış açım çok farklı. Sadece para değil, ismi ile beraber bana değer katmıyorsa, ben Trabzonspor olarak o markaya değer katmıyorsam, o anlaşma maddi anlaşmadan öteye gitmez. Şimdi de tekrar kutsal formamızda Vestel'le birlikte olacağız. UEFA'dan izin gelmiş. Bu hafta perşembe günü oynayacağımız Sparta Prag maçına Vestel markasıyla birlikte çıkacağız. İnanıyoruz ki hem Vestel bize değer kazandıracak hem de biz Vestel'e değer kazandıracağız ve bu şekilde değer yaratan, sürdürülebilir bir iş birliğimiz olacak."

Yıllık 3 milyon avro kazanılacak

Trabzonspor, forma göğüs sponsorluğu için Vestel Şirketler Grubu ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Bordo-mavili kulübün, anlaşmanın her yılı için 3 milyon avro kazanacağı açıklandı.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal