Trabzonspor ve Yeni Malatyaspor'un UEFA'daki Rakipleri Belli Oldu!

Trabzonspor ve Yeni Malatyaspor'un rakipleri belli oldu.. İşte rakipler ve yapacağı maçların tarihleri..

05.08.2019-14:56 - (Son Güncelleme: 05.08.2019-14:29) Trabzonspor ve Yeni Malatyaspor'un UEFA'daki Rakipleri Belli Oldu!

UEFA Avrupa Ligi'nde kuralar çekildi.. Temsilcilerimiz Trabzonspor'un ve Yeni Malatyaspor'un rakipleri belli oldu. Yapılan kura çekimine göre rakipler şöyle:

Trabzonspor'un rakibi

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme turunda Sparta Prag'ı elemesi durumunda paly-off turunda Craiova-AEK eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

Malatyaspor'un rakibi

Yeni Malatyaspor, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda Partizan'ı elerse play-off turunda Molde-Aris eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

Başakşehir'in rakibi de belli olmuştu

Başakşehir, Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Olympiakos'u elemesi halinde Krasnodar-Porto eşleşmesinin galibiyle oynayacak.

Başakşehir'in Olympiakos'u geçmesi halinde bir sonraki turda karşılaşacağı muhtemel rakipler bunlardı..

Krasnodar - Porto

Club Brugge - Dinamo Kiev

Nispeten zor rakip

Yapılan kura çekiminden sonra Başakşehir nispeten daha zor rakipleden olan Krasnodar-Porto maçının galibiyle eşleşecek.. Club Brugge - Dinamo Kiev maçının galibini tercih etmek isteyen Başakşehir'in şansı yaver gitmedi ve diğer takımlarla eşleşti..

Karşılaşmaların ne zaman oynanacağı Başakşehir-Olympiakos maçının sonucundan sonra UEFA'nın yapacağı bildirimle belli olacak..

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal