Trabzonspor Transfer Çalışmalarına Başladı! İlk Transfer Süper Lig'den

Trabzonspor yönetimi, FIFA’nın transfer yasağını kaldırmasının ardından önümüzdeki sezonun kadrosunu oluşturmak için kolları sıvadı.

30.04.2018-10:25 - (Son Güncelleme: 30.04.2018-10:28) Trabzonspor Transfer Çalışmalarına Başladı! İlk Transfer Süper Lig'den
Trabzonspor Kulübü idarecileri, bir yandan kulübün mali açıdan sıkıntılarını gidermeye çalışırken diğer yandan da Spor Toto Süper Lig’de iddialı bir kadro kurmak için çalışmalara başladı.

Bordo mavili idarecilerin transfer dönemindeki planlamasının, gelecek sezondan itibaren takımdaki yüksek maliyetli futbolcularla yolları ayırmak ve bonservisi elinde olan kaliteli oyuncuları kadroya katmak olduğu belirtildi.

Slovak defans oyuncusu Hubocan'ın sözleşmesinin sona erecek olması sebebiyle savunmaya mutlaka oyuncu transfer edecek olan bordo mavililerin listesinde Antalyasporlu sol bek Sakıb Aytaç yer alıyor. Bu sezon sonunda Antalyaspor ile olan kontratı sona erecek Sakıb Aytaç ile masaya oturup imzalar atılabilir. Öte yandan Teleset Mobilya Akhisarspor'da forma giyen 30 yaşındaki eski Trabzonsporlu defans oyuncusu Caner Osmanpaşa'nın da tekrar yuvaya dönebileceği gelen haberler arasında…

Geçtiğimiz günlerde FIFA, Trabzonspor’a Matus Bero transferinden kaynaklanan 250 bin Euro'luk taksidinin Trencin kulübüne ödenmediği gerekçesiyle verilen transfer yasağını kaldırılmıştı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal