Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman Uefa Sıkıntılarından Bahsetti

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda Sparta Prag karşısında ilk maçta yaşadıkları benzer sorunları rövanş maçında da yaşayabileceklerini ifade etti.

14.08.2019-20:14 - (Son Güncelleme: 14.08.2019-20:08) Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman Uefa Sıkıntılarından Bahsetti

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman ve Uğurcan Çakır, yarın oynanacak olan Sparta Prag maçı öncesi Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

AÇIKLAMASINDA ŞU İFADELERE YER VERDİ:

"İlk maç öncesi benzer şeyleri ifade etmiştik. Bunu sezon boyu çıktığımız hangi müsabaka olursa olsun benden her daim duymaya devam edeceksiniz. Siz bir güçsünüz takımınız camianız bir değer ama herkesin kendine dair gücü değeri var. Dolayısıyla rakibi yok saymadan onun gücüne saygı duyarak kendi inancımızı da üst seviyede tutarak bir müsabakaya çıkacağız."

"FUTBOLUN DOĞRULARU İNŞALLAH BİZE İYİ SONUÇ OLARAK DÖNER"

"İnşallah en kısa sürede atlatacağımız bir süreç olur ve bizim için tahribatı çok yüksek olmayacak maçların olduğu bir aşama olur. Dışarıda oynadığımız müsabakadan sonra taraftarın önüne çıkmak o heyecanı onlarla beraber yaşamak, ilk defa bu sahaya çıkacak arkadaşlarımızın heyecanını yatıştırma noktasında bize itici bir güç olacak. Onun için biletlerin bittiğini sevinerek öğreniyorum, taraftarlarımıza gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Umudumuz beklentimiz düşüncemiz onlara bu bayram güzelliğini perçinleyecek oyun ve sonuçla onlara cevap verebilmek. Onun adına çaba sarf ettik, gayret gösterdik. Oyuncularımız iyi çalıştılar. Yeni oyuncularımız da birkaç antrenman da olsa birlikte takım halinde çalışma imkanı bulduk. Kendimizden ve oyuncularımızdan beklentimiz hat safhada. Biz futbolun doğrularını yapacağız, futbolun doğruları da inşallah bize iyi bir sonuç olarak geri döner."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal