Trabzonspor Teknik Direktör Adaylarını Belirledi!

Trabzonspor yönetimi sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan teknik direktör Rıza Çalımbay'ın sözleşmesini uzatmama kararı aldı. Bordo mavili yönetim Çalımbay'ın yerine 5 aday belirledi.

24.04.2018-10:36 - (Son Güncelleme: 24.04.2018-10:12) Trabzonspor Teknik Direktör Adaylarını Belirledi!

Trabzonspor’da yönetim sezon sonunda kontratı bitecek Rıza Çalımbay’ın yerine takımın başına getireceği adayları oluşturdu. Bordo mavili idarecilerin listesinde 5 aday bulunuyor.

Spor Toto Süper Lig’de sezonun sona ermesine 4 maç kala Trabzonspor yönetimi bir yandan kulübün mali konularıyla ilgilenirken diğer yandan da gelecek sezonun teknik ve takım kadrosunu oluşturmak istiyor. Bu doğrultuda önceliği teknik direktör konusuna ayıran yönetim, sezon sezonunda sözleşmesi sona eren Rıza Çalımbay yerine yeni hoca adaylarını belirledi.

Başkan Ahmet Ağaoğlu bu konuda kararı futbol takımından sorumlu koordinatör Özkan Sümer’e bırakmış durumda. Tecrübeli futbol adamının da adayları arasında 5 ismin ön plana çıktığı öğrenildi.
Trabzonspor camiasını tanıyan ve uyum sorunu yaşamayacak bir ismi göreve getirmeyi planlayan Sümer’in teknik direktör adayları arasında Samet Aybaba, Tolunay Kafkas, Sadi Tekelioğlu, Giray Bulak ve Fatih Tekke yer alıyor.

Sümer’in ilk olarak düşündüğü ismin A Milli Takım’da altyapı koordinatörlüğü görevinde bulunan Tolunay Kafkas olduğu belirtildi. Kafkas ile anlaşma sağlanamaması durumunda Demir Grup Sivasspor’u çalıştıran Samet Aybaba ile temasa geçileceği gelen haberler arasında…

Güneş

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal