Trabzonspor Taraftarından, Göztepe Maçına Büyük Tepki!

Süper Lig'in 10'uncu haftasında Trabzonspor sahasında konuk ettiği Göztepe'ye 1-0 mağlup oldu, maçın hakemi Fırat Aydınus kararlarıyla Trabzonspor taraftarını çıldırttı.

03.11.2019-15:42 - (Son Güncelleme: 03.11.2019-15:33)

Trabzonspor evinde Göztepe'yi konuk etti. Oynanan maçta Fırat Aydınus'un kararları oyuncular dahil olmak üzere bütün taraftarı çıldırttı.

Aydınus, önce Jerome'un Sosa'ya arkadan sert müdahalesini sonra Sörloth'a yapılan penaltıyı es geçti. VAR'dan ise ses çıkmadı! Bordo mavililer sosyal medyada isyan çıkardı.

Sağ çaprazdan Göztepe ceza sahasına giren Trabzonspor'un Norveçli golcüsü Sörloth, Titi'nin müdahalesiyle kendini yerde buldu ve penaltı bekledi ancak hakem Fırat Aydınus beyaz noktayı işaret etmedi.

Üstelik teknik ekipten Gökhan Kandemir'e de karara itiraz ettiği için sarı kart çıkardı.
 
Sadece bordo-mavililer değil, futbolseverler sosyal medyada hakem Fırat Aydınus'a ve VAR hakemi Koray Gençerler'e büyük tepki de bulundu.

56. dakika da Jerome arkadan Sosa'ya sert bir müdahalede bulundu. Hakem Aydınus anlamadı. VAR çağırmadı.

58. dakida da Titi, Sörloth'un ayağına bastı. Penaltı gelmeyince bordo mavili takımın kaptanı Sosa, hakem Aydınus'a itiraz da bulundu.

Gençerler, bu sezon Trabzonspor-Yeni Malatya maçında orta hakem olarak görev yaparken, Ekuban'a yapılan penaltıyı vermeyerek tepki çekmişti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal