Trabzonspor Sörloth İçin İtiraz Edecek!

Gençlerbirliği maçında rakibinin hareketleri yüzünden kırmızı kart gören Trabzonspor'un Norveçli golcüsü Alexander Sörloth'a 2 karşılaşma ceza verilirse bordo-mavili yönetim, Tahkim Kurulu'na başvuru yapacak.

10.02.2020-13:12 - (Son Güncelleme: 10.02.2020-13:12) Trabzonspor Sörloth İçin İtiraz Edecek!
Trabzonspor'da Gençlerbirliği karşılaşmasında kırmızı kart alan Sörloth'a kesilecek cezaya göre planlar oluşturuldu. Rakibinin kasıtlı tekme vuruşlarına sinirlenen ve tepkisi sonucunda kırmızı kart alan Norveçli golcüye PFDK'dan 2 karşılaşma ceza çıkması durumunda yönetim, bu durumun görüntülerini ve Sörloth'un sağ ayak bileğinin fotoğrafları ile hazırlayacağı bir dosya ile Tahkim Kurulu'na başvuruda bulunacak.

Kariyerinde ilk defa kırmızı kart alan Sörloth ise, "Normalde sakin biriyim ama pozisyon çok sakin kalınabilecek bir pozisyon değildi. Ancak maçın ardından ayağımın halini görünce cidden daha çok korktum. Futbol oynuyoruz, bukadar sert hareketleri yapmanın bir mantığıolduğunu düşünmüyorum" sözleriyle rakibinin hareketlerini eleştirdi.

Bünyamin Gezer, "Alexander Sörloth'a verilen kırmızı kart doğru değil. Yaptığı hareketin karşılığı sarı kart. Yumruk atmıyor, kendisine üst üste tekme atan rakibini itiyor. Ağır tahrik var. Sörloth'a en fazla 1 maç ceza verilmeli. Fazlası adaletsizlik üstüne adaletsizlik olur" ifadelerini kullandı. 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal