Trabzonspor, Sörloth için Anlaştı! İşte Bonservisi

Almanya Bundesliga kulüplerinden Leipzig ile anlaşma sağlayan Alexander Sörloth'un kontratı için Alman takımı ile görüşmeleri sürdüren Crystal Palace ve Trabzonspor el sıkıştı.

17.09.2020-14:21 - (Son Güncelleme: 17.09.2020-14:13) Trabzonspor, Sörloth için Anlaştı! İşte Bonservisi

Trabzonspor'un genç forveti Alexander Sörloth, daha önce anlaştığı Alman kulübü Leipzig'e gidiyor. Guardian'ın yaptığı habere göre Leipzig, bonservis toplantılarında 20 milyon Pound'luk bir ücret hususunda anlaşma yaparken Crystal Palace ve Trabzonspor da bu meblanın paylaşımı konusunda bir mutabakat sağladı.

Gerçekleşen anlaşmaya göre Leipzig'in vereceği 20 milyon Pound'luk mebla, Crystal Palace ve Trabzonspor arasında eşit olarak paylaşılacak. Bu da Trabzonspor'un cebine 10 Milyon Pound’luk bir tutarın girmesine sebep olacak.

Norveçli golcünün bonservisini elinde bulunduran kulüp Crystal Palace ile ikinci sezonunu da kiralık geçireceği ve ikinci sezonda karşılaşmaların %50'sinde oynaması durumunda 5.5 milyon Pound bedelle futbolcunun kontratını alabileceği Trabzonspor, uzun bir zamandır Leipzig'in vereceği bonservisin paylaşılması konusunda görüşmeler sürmekteydi.

HAFTA SONUNA KADAR AÇIKLANMASI BEKLENİYOR

Sörloth'un transferinin hafta sonuna kalmadan resmi olarak açıklanması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal