Trabzonspor Selçuk İnan'ı Resmen Açıkladı!

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, Galatasaray'da forma giyen Selçuk İnan'ın transfer gündemlerinde bulunmadığını bildirdi.

05.08.2017-16:22 - (Son Güncelleme: 05.08.2017-17:47) Trabzonspor Selçuk İnan'ı Resmen Açıkladı!

Trabzonspor'un Transfer çalışmalarının sürdüğünü ve bir takım görüşmelerde bulunduklarını açıklayan Ahmet Çubukçu, "Selçuk İnan, transfer gündemimize hiç gelmedi. Bu oyuncuyla hiç ilgilenmediklerini ve talip olduğumuz şeklindeki haberler gerçeği değil tamamen yalan." dedi.

SELÇUK İNAN ''GALATASARAY'DA MUTLU DEĞİLİM GİTMEK İSTİYORUM''

Galatasaray'da Selçuk İnan ile ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. Galatasaray kaptanı takımdan ayrılmak istediğini belirtti.

Galatasaray'da sular bir türlü durmuyor. Bu sefer takımın kaptanı ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Geçtiğimiz hafta başkan Dursun Özbek ile bir araya gelen takım kaptanı Selçuk İnan'ın kulüpten ayrılmak istediği belirtti.

Son senelere Galatasaray'daki performansı tartışma konusu olan Selçuk İnan, senelik 2,9 milyon euro ve 25 bin euro da maç başı ücret alıyordu.

32 yaşında olması ve yüksek senelik ücreti sebebiyle yöneticiler de Selçuk İnan'ın gönderilmesine sıcak baktığı ögrenildi. Sneijder'in 4,5 milyon euro'luk maaşını bırakıp gitmesinden dolayı Dursun Özbek, Selçuk İnan'ın da alacaklarından vazgeçmesi durumunda sözleşme feshine onay vermesi bekleniyor.

Öte yandan Trabzonspor yönetimi yaptığı açıklamada Selçuk İnan ile ilgilenmediklerini duyurdu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal