Trabzonspor Sahasında Çok Farklı!

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in ilk 4 haftasında yapılan karşılaşmaların ilk yarılarında en çok gol bulan takım oldu.

07.09.2018-12:38 - (Son Güncelleme: 07.09.2018-12:35) Trabzonspor Sahasında Çok Farklı!

Trabzonspor, bu sezon iç sahada gösterdiği performansla bambaşka bir görüntü çiziyor.

Karadeniz temsilcisi, ilk 4 haftada attığı 9 golün 6'sını müsabakaların ilk devresinde kaydetti.

Bordo mavili ekip, Spor Toto Süper Lig’de çıktığı 4 karşılaşmda 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Topladığı 7 puanla ligde 6. sırada bulunan Trabzonspor, ilk 4 haftalık periyotta ilk devrelerde bulduğu gollerle sonuca gitti. Karadeniz fırtınası, müsabakaların ilk yarılarında 6 gol atarken, ikinci yarılarda ise 3 gol kaydetti.

EVİNDE TAM BİR 'FIRTINA'

Bordo mavili takım, bu sezon sahasında çıktığı Sivasspor ve Galatasaray maçlarında ilk devrede bulduğu gollerle 3 puan almasını bildi. Trabzonspor, Sivasspor'u 3-1 yendiği maçtaki gollerini 7, 14 ve 27. dakikalarda buldu. Karadeniz ekibi, Galatasaray derbisinde ise 3, 25, 45 ve 90. dakikalarda bulduğu gollerle güçlü rakibini 4-0 mağlup etmeyi başardı.

Trabzonspor’da Hugo Rodallega ve Anthony Nwakaeme, Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşalı futbolcular Mbaye Diagne ve Trezeguet'nin ardından en iyi hücum ikilisi oldu. Kasımpaşalı Diagne ve Trezeguet, ilk 4 maçlık dönemde toplam 7 kez ağları havalandırırken, Trabzonsporlu Rodallega 3 ve Nwakaeme ise 2 gol ve 1 asistle, Diagne ve Trezeguet ikilisini izledi. 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal