Trabzonspor, Nemanja Andjusic ile Prensip Anlaşmasına Vardı. Nemanja Andjusic Kimdir?

Transfer çalışmalarına hız veren Trabzonspor rotasını Bosna Hersek’e çevirdi. Bordo-Mavili yönetimin, Mladost Doboj-Kakanj forması giyen kanat oyuncusu Nemanja Andjusic ile prensip anlaşmasına vardı.

02.07.2019-17:07 - (Son Güncelleme: 02.07.2019-17:00)

Transferde genç isimlere yönelen ve Fıratcan Üzüm (20), Yusuf Sarı (20), Atakan Gündüz (18), Salih Kavrazlı (17), Taha Tunç (18) ile Doğan Erdoğan’ı (22) kadrosuna katan Trabzonspor, şimdi ise gözünü Bosna Ligi’ne çevirdi.

Nemanja Andjusic Trabzonspor'da!

Bordo-Mavililer, scout ekibinin bulduğu Mladost Doboj-Kakanj’da forma giyen 22 yaşındaki kanat oyuncusu Nemanja Andjusic için ile anlaşma sağladı.Teknik direktör Ünal Karaman’ın da transferine onay verdiği genç futbolcu için yönetimden birkaç ismin Bosna Hersek’e gittiği öğrenildi.

8 GOL, 2 ASİST

Bu sezon Bosna Ligi’nde 25 maçta 8 gol ve 2 asiste imza atarak dikkatleri üzerine çeken Andjusic’in bonservisi için 300 bin Euro’luk bir teklifle bu transferin bittiği öğrenildi.

NEMANJA ANDJUSIC KİMDİR?

17 Ekim 1996 tarihinde Bosna Hersek'in Trebinje şehrinde dünyaya gelen Nemanja Andjusic, Leotar Trebinje takımında başladığı futbol kariyerinde Sarajevo, Travnik, Olimpik Sarajevo ve Celik Zenica formalarını da terletti. Asıl mevkisi sol kanat olan Andjusic, sağ kanat ve forvet arkasında da forma giyebiliyor. Kariyerinde 99 maça çıkan Boşnak futbolcu, 13 gol ve 9 asistlik bir performans sergiledi.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal