Trabzonspor Milan İle Hazırlık Maçında Karşılaşacak!

Trabzonspor’un geçtiğimiz sezon başında Milan'dan transfer ettiği Arjantinli futbolcu Jose Sosa'nın transferinden ötürü İtalyan temsilcisi ile hazırlık maçında karşılaşacağı belirtildi.

25.05.2018-11:26 - (Son Güncelleme: 25.05.2018-11:24) Trabzonspor Milan İle Hazırlık Maçında Karşılaşacak!

Trabzonspor’un Jose Sosa’nın transferinde sözleşmesinde yer alan madde gereği Milan’a karşılaşmanın oynanması ya da oynanmaması durumunda 1 milyon Euro ödemesi gerektiği öğrenildi. Bu durum sonrasında bordo mavili takımın sezon öncesi İstanbul'da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Milan ile hazırlık maçı oynamayı planlandığı bildirildi.

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Jose Sosa'nın transferinde Milan ile Türkiye'de bir maç oynanmasının konuşulduğu ifade ederek, şunları söyledi :

"Oynanacak karşılaşma sonrasında Milan’a 1 milyon Euro ödeme yapılacak. Eğer maç oynanmazsa bu ödeme yine de yapılacak. Bu yüzden özellikle bir karşılaşma oynayıp, İstanbul'da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda taraftarlarımızla buluşmak istiyoruz. Hem taraftarlarımızı mutlu etmek hem de sözleşme dolayısıyla ortada olan ödemenin hepsini ya da bir bölümünü oradan karşılamayı, kar etmeyi planlıyoruz. Henüz bir teknik direktörle anlaşmadığımız için maçın tarihi henüz belli değil. Umarım önümüzdeki hafta içerisinde bu belirlenir."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal