Trabzonspor, Lille'in Yusuf Yazıcı İçin Yaptığı Teklifi Reddetti!

Trabzonspor'da transfer döneminin en hareketli ismi Yusuf Yazıcı için gelen teklifler reddedilmeye devam ediyor.

15.07.2019-09:58 - (Son Güncelleme: 15.07.2019-09:47) Trabzonspor, Lille'in Yusuf Yazıcı İçin Yaptığı Teklifi Reddetti!

Trabzonspor'un kapısı Yusuf Yazıcı için çalınmaya devam ediyor.. Lille Kulübü'nün yaptığı 15 milyon euroluk ve sonraki satıştan luk pay içeren transfer teklifi başkan Ahmet Ağaoğlu tarafından reddedildi..

Geçtiğimiz günlerde Lille 10 milyon euro ve satıştan %25 lik pay teklif ederken, Trabzonspor yönetimi bu teklifi de reddetmişti..

Bordo mavili yönetim, Yusuf Yazıcı için biçilen değerin düşük olduğu, teklifin yükseltilmesi halinde tekrar görüşme yapılabileceğini Lille yetkililerine iletti.

Yusuf Yazıcı'nın ise Avrupa'da futbol oynamak istediği ve takımdan ayrılmak için başkan Ağaoğlun'dan izin istediği gelen haberler arasında.. 

Ayrılmak İstemiyorum Demişti..

Daha önce Ahmet Ağaoğlu’ndan düşünmek için 3 gün müsade isteyen 22 yaşındaki orta saha Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’na verdiği cevapta ”Trabzonspor’u Avrupa’da temsil etmek istiyorum. Ayrılık benim için çok zor olacak ama Trabzonlu’nun Avrupa’da neler yapabileceğini tüm dünyaya göstermek istiyorum. ” ifadelerini kullanmıştı.

Kararını Değiştirdi

Yusuf Yazıcı’nın takımdan ayrılmak istemesini belirtmesi üzerine Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, ayrılığın kendilerini içinde çok zor olacağını belirterek Yusuf Yazıcı’ya kararına saygı duyduğunu iletti.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal