Trabzonspor Kadro Değişikliğine Gidiyor

Trabzonspor’da teknik direktör Ünal Karaman, sakat ve cezalı oyuncular sebebiyle İstikbal Mobilya Kayserispor karşılaşmasının 11’inde değişikliğe gidiyor.

04.05.2019-15:53 - (Son Güncelleme: 04.05.2019-15:44)

Spor Toto Süper Lig’de sakatlıklar haricinde kadro istikrarını yakalayan Trabzonspor’da teknik direktör Ünal Karaman 31. hafta karşılaşmasında İstikbal Mobilya Kayserispor maçında takımdaki sakat ve cezalı oyuncular sebebiyle zorunlu değişiklikler yapacak.

Karaman’ın sakatlığı bulunan sağ bek Joao Pereira’nın yerine Kamil Ahmet Çörekçi’ye forma vereceği düşünülürken, cezalı olan Abdulkadir Parmak’ın yokluğunda ise antrenmanlarda orta sahada Sosa’nın partneri olarak sol kanat oyuncusu Vahid Amiri’yi denediği ve bu oyuncuya ilk 11’de şans tanıyacağı bildirildi.

TAKTİK ÇALIŞMA  

Diğer yandan Trabzonspor ligin 31. haftasında 6 Mayıs Pazartesi günü karşılaşacağı İstikbal Mobilya Kayserispor maçı hazırlıklarına bugün 11.00'de yaptığı antrenmanla devam etti. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde teknik direktör Ünal Karaman liderliğinde yapılan antrenmanda ısınmadan sonra taktiksel çalışmalar yapıldı.

Sakatlıkları bulunan ve tedavileri süren Onazi ile Pereira antrenmana katılmadı.

Bordo-mavililer hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla bitirecek.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal