Trabzonspor İlk Bombayı Patlatıyor! Resmi İmza Yakın

Devre arası transfer döneminde kadrosuna mutlaka bir stoper katmak isteyen Trabzonspor’da yönetim, ilk transferini gerçekleştirmek için kolları sıvadı.

25.12.2018-12:46 - (Son Güncelleme: 25.12.2018-12:45) Trabzonspor İlk Bombayı Patlatıyor! Resmi İmza Yakın

Trabzonspor, ocak ayındaki ilk transferini gerçekleştirmek üzere… Bordo mavili ekibin, Sırbistan temsilcisi Kızılyıldız’da forma giyen 28 yaşındaki savunma oyuncusu Vujadin Savic’i renklerine katmak istediği öğrenildi.

Süper Lig’in ilk yarısını 2. sırada tamamlayan ve şampiyonluk yolunda iddialı bir duruma gelen bordo mavili ekip, sezonun ikinci devresi öncesinde takviye için harekete geçiyor.

Sırp basını tarafından yapılan haberlere göre, Karadeniz temsilcisi, kariyerini Kızılyıldız'da sürdüren Vujadin Savic ile ilgileniyor.

Haberde, Kızılyıldız’ın sezon sonunda kontratı bitecek olan Savic'i 1 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Trabzonspor'a satmaya karar verdiği ve resmi imzaların yakın olduğu belirtildi.

Vujadin Savic Kimdir?

1 Temmuz 1990’da Sırbistan’da doğan Savic, savunmanın ortasında forma giyiyor. 2017 yılında Moldova temsilcisi Sheriff'le yollarını ayrıldıktan sonra Kızılyıldız'ın yolunu tutan 28 yaşındaki stoper, kariyeri boyunca Almanya’da Arminia Bielefeld, Fransa’da Bordeaux ve İngiltere’de Watford gibi takımlarda oynadı.

Tecrübeli defans oyuncusu, bu sezon Kızılyıldız formasıyla toplam 17 karşılaşmada mücadele etti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal