Trabzonspor Genel Sekreteri Sağıroğlu: Galatasaray Kulübü’nden ve Camiasından Özür Diliyoruz

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu, Süper Lig’in 16. haftasında Beşiktaş ile oynadıkları maç öncesi bordo mavili bir grup taraftarın İstanbul’da Beyoğlu İstiklal Caddesi’ndeki GS Store'a yaptığı saldırıyı büyük bir üzüntüyle karşıladıklarını belirtti.

17.12.2018-12:49 - (Son Güncelleme: 17.12.2018-12:46) Trabzonspor Genel Sekreteri Sağıroğlu: Galatasaray Kulübü’nden ve Camiasından Özür Diliyoruz

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu'ndan dün Beşiktaş maçı öncesinde bir grup bordo mavili taraftarın Beyoğlu İstiklal Caddesi’ndeki GS Store'a yaptığı saldırı sonrası açıklama geldi.

Trabzonspor Kulübü’nde genel sekreterlik görevini yürüten Ömer Sağıroğlu, bu ve bu tarz şiddet olaylarının kamuoyu nezdinde Trabzonspor Kulübü ve camiasının sahip olduğu itibar ve güvene gölge düşürdüğünü vurgularken, "Bugüne dek hiçbir kişi, kurum ve kuruluşa yönelik gösterilen bu tür anlamsız taşkınlıkların kulübümüzün prensip ve ilkeleri ile örtüşmediğini ve bundan sonra da asla örtüşmeyeceğini kamuoyuna hatırlatmak isteriz. Bu ve benzer şiddet olayları kamuoyu nezdinde Trabzonspor Kulübü ve camiasının sahip olduğu itibar ve güvene gölge düşürmektedir. Her ne yaşanırsa yaşansın; ister tahrik ister başka bir durum… Trabzonspor sevgisini birlikte paylaştığımız insanların, taraftarlık bilinci ve sorumluluklarından ayrılarak bu tarz olaylara karışmış olmasından büyük üzüntü duyuyoruz. Yaşanan bu olay sebebiyle “Galatasaray Kulübü’nden ve camiasından özür diliyoruz.” şeklinde konuştu.

Trabzonspor Kulübü olarak sporun ruhuna aykırı bu tarz olayları asla tasvip etmediklerini belirten Sağıroğlu, “Bizler de bütün spor paydaşlarından aynı duyarlılığı bekliyoruz. Camiaların kurumsal kültürünü koruması ve Türk sporunda barışçıl bir atmosferin sağlanabilmesi adına bütün kulüplerimiz öz eleştiri yapabilmeli ve bu eleştiri neticesinde üzerlerine düşeni yerine getirmelidir” ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal