Trabzonspor, Gaziantep Deplasmanında Berabere Kaldı

Süper Lig’in 25 haftasında Trabzonspor, deplasmanda oynadığı Gaziantepspor ile 1-1 berabere kaldı.

07.03.2020-21:18 - (Son Güncelleme: 07.03.2020-21:19) Trabzonspor, Gaziantep Deplasmanında Berabere Kaldı

Süper Lig'in 25. haftasında Trabzonspor, Gaziantep FK ile oynadı. Mücadeleyi 1-0 önde götüren Trabzonspor, yediği golün ardından karşılaşmayı 1-1 beraberlikle tamamlandı.

Maça hızlı başlayan Trabzonspor, 6. dakikada Nwakaeme ile gole yaklaştı. Sörloth ile verkaç yaptıktan sonra bir anda kaleciyle karşı karşıya kalan Nwakaeme'nin vuruşunda, Günay Güvenç'ten seken top kornere çıktı.

Dakika 22’yi gösterdiğinde Trabzonspor golle buluştu. Sağ kanattan çalımlarla çizgiye inen Kamil Ahmet Çörekçi'nin ortasında, kale önünde iyi yükselen Ekuban, şık bir kafa vuruşuyla topu filelere gönderdi: 0-1.

Böylece karşılaşmanın ilk yarısı bordo-mavililerin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıya iyi başlayan ev sahibi 53. dakikada eşitliği sağladı. Paslaşarak kullanılan korner atışı sonrası Oğuz Ceylan'ın sağdan ortasında, Kayode altıpas içinde kafayı vurarak topu ağlara gönderdi: 1-1.

72. dakikada ceza yayında topla buluşan Maxim'in vuruşunda ise, top az farkla dışarıya çıktı.

87. dakikada ev sahibi takım kontratakla gol bulmayı denedi. Kayode'nin hızlı pasına Diarra yetişemedi ve kaleci Uğurcan Çakır topu kontrol etmeyi başardı.

90+2. dakikada Bordo-mavili ekip Nwakaeme ile topu filelere gönderdi. Ancak VAR uyarısı sonrası hakem Halis Özkahya pozisyonu inceledi ve gol öncesi faul olduğu yönünde verdiği kararla golü iptal etti.

Karşılaşma 1-1 beraberlikle tamamlandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal