Trabzonspor Fenerbahçe Biletleri 3,5 Dakikada Bitti

Süper Lig'in 20. hafta maçlarında Trabzonspor ile Fenerbahçe'nin karşı karşıya geleceği mücadele için satışa çıkan 3 bin 200 bilet, 3,5 dakikada bitti.

28.01.2020-11:57 - (Son Güncelleme: 28.01.2020-11:51) Trabzonspor Fenerbahçe Biletleri 3,5 Dakikada Bitti

Trabzonspor kulübü, 3 bin 200 bileti satışa sundu. İnternet ve gişeler aracılığıyla 125 lira ile 1000 tl arasında inip çıkan fiyatlarla satışa çıkan biletlere taraftarlar yoğun talep gösterdi. Satışa sunulan biletler, 3,5 dakikada tükendi.

Trabzonspor'da 33 bin kombineli taraftar olduğu, güvenlik sebebiyle de sadece 3 bin 200 tane biletin satışa çıkardığı bildirildi.

Maç öncesinde Trabzon Gazeteleride ortak manşet attı. Yazılan haberde şu sözlere yer verildi:

"Bizler oyuna gelmeyeceğiz. Bu oyunun bir parçası da olmayacağız. Trabzonspor ailesi tahrik ve provokasyon girişimi karşısında sağduyusunu koruyacak. Sadece 90 dakika boyunca takımını destekleyecek, takımını ateşleyecek, takımının performansına odaklanacak. Saha içinde ve dışında kenetlenerek gücünü pekiştiren Trabzonspor'umuz bu maçta alnının akıyla sonuca ulaşacaktır. Ne maçın öncesinde ne de maç boyunca kaosa ve kavgaya geçit yok. Henüz ligde oynayacağımız 15 maç varken, bir sonraki maçları riske atacak eylemler tribünlerde olmayacak. Çıkacağız, oynayacağız, Kaptan Cemil Usta'nın ruhuna yakışır bir biçimde efendilikle kazanacağız."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal