Trabzonspor Farklı Bir Hava Çiziyor!

Fanatik Gazetesi yorumcusu Serhat Demirtaş, Trabzonspor’un performansını değerlendirdi.

27.02.2020-10:00 - (Son Güncelleme: 27.02.2020-09:58) Trabzonspor Farklı Bir Hava Çiziyor!

Trabzonspor uzun süredir farklı bir hava çiziyor. Sosa’dan Sörloth’a, Abdülkadir’den Uğurcan’a... Farklı jenerasyonlar, farklı diller ama hedef birlikteliği tam. Bu, belki de Bordo-Mavililer’in en büyük şansı. Çünkü Karadeniz temsilcisi ilk kez başından sonuna kadar bir takım olmuş durumda. Sosa, Uğurcan’ın üzerine titriyor, Sturridge herkese yardım ediyor. Basına kapalı idmanlardan yansıyanlar bunlar. Puan ve 1 maç eksik oynama avantajı bir yana bence gol sevinçleri Fırtına’nın en önemli kozu.

Eskiden deplasman maçları Trabzonspor için avantajdı. Çünkü iç sahada oyuncuya, özellikle de yerliye dokunmak kolaydı. Ancak bu tablo tamamen değişti. Trabzon şehri mesajı bu kez doğru algıladı ve takımının arkasında dimdik durdu. Değişen ve gelişen Trabzonspor taraftarının takım için en büyük koz olacağını düşünüyorum.

Karadeniz ekibi çok alıştırdı, her sezon bir Yusuf’a, bir Abdülkadir’e... Haklılar. Çünkü bu topraklar futbolcu besliyor resmen. Yönetim de teknik heyet de fırsat veriyor. Bunlar geleceğe yatırım. Altın gibi. Bugün alın, kullanın, satın ve kazanın. Hatta yabancısı da dahil. Sörloth örneğinde olduğu gibi. Ancak şu an yarışma dönemi. Son viraj. Yetenek yok değil, zaman var!

Fikstür avantajına inananlardan değilim. Herkesin konumu haftalık değişiyor. Ancak... İstatistik olarak Trabzonspor deplasmanda en çok puan toplayan takımlardan. Evindeki durum zaten malum. Herkes eline bir kalem alsın kalan haftalara baksın. O sene bu sene mi değil mi?

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal