Trabzonspor Evinde Kaybetti! Başakşehir İlk Galibiyetini aldı

Trabzonspor Süper Lig'in 5. haftasında sahasında Başakşehir'i konuk etti. Düşük tempo ile geçen mücadeleyi Medipol Başakşehir 2-0 kazandı ve bu sezonki ilk galibiyetini aldı.

17.10.2020-17:55 - (Son Güncelleme: 17.10.2020-21:21) Trabzonspor Evinde Kaybetti! Başakşehir İlk Galibiyetini aldı

Süper Lig'in 5 haftasında Trabzonspor sahasında Medipol Başakşehir'i konuk etti. Oynanan mücadele 31. dakikada İrfan Can Kahveci'nin, 53. dakikada ise Edin Visca'nın şık vuruşuyla attığı gollerle 2-0 Başakşehir'in üstünlüğüyle bitti. Böylece son şampiyon Medipol Başakşehir bu sezonki ilk galibiyetini almış oldu.

'ÖNEMLİ ANLAR'

1'Maç başladı

 6' Kamil Ahmet'in pasında ceza sahası içi sağ çaprazda topla buluşan Abdülkadir, şut açısını bulduktan sonra vuruşunu yaptı ama top Skrtel'den döndü.
 
7' Ceza sahası dışında topla buluşan Baker'ın sert şutunda kaleci Mert sağına uzanarak topu kornere çeldi.
 
9'Abdülkadir'in kullandığı serbest vuruşta Afobe penaltı noktası üzerinde yükselip kafa vuruşunu yaptı ama Mert üzerine gelen topu rahat bir şekilde kontrol etti.
 
10' Edgar Ie'nin hatalı pasında ceza sahası yayı üzerinde topu alan Rafael ceza sahasına sokulmak istedi ama kalesini terk eden Uğurcan'dan sıyrılamadı.
  
15' Ceza sahası içi sağ çaprazda topla buluşan Visca'nın dar açıdan yaptığı vuruşta top Uğurcan'dan sekti. Dönen topu önünde bulan Demba Ba'nın vuruşunda Uğurcan üzerine gelen topu bu kez kontrol etti.
 
16' Abdülkadir'in pasında ceza sahası dışı sağ çaprazda topla buluşan Sefa'nın vuruşunda top Mert'te kaldı.
 
25' Visca'nın pasında sağ kanatta topu alan Caiçara bekletmeden topu içeri çevirdi ama penaltı noktası üzerinde Kamil Ahmet topu karşıladı ve taca gönderdi.
 
29' TRABZONSPOR GOLE YAKLAŞTI: Ani gelişen atakta Marlon'un ortasında Afobe kafayla topu arkasındaki Safa'ya indirdi. Onun ceza sahası içi sol çaprazdan yaptığı vuruşta Mert topu kornere çeldi.
 
31' GOL Orta alanda Baker'dan topu çalan İrfan Can, ceza sahasına yönelirken çizgi üzerinden vuruşunu yaptı ama top savunmadan geri geldi. Dönen topu yeniden alan İrfan Can, şut açısını bulup sol ayağıyla sağ köşeye düzgün bir vuruş yaparak fileleri havalandırdı.
 
35' Ani gelişen Trabzonspor atağında Abdülkadir'in ara pasında savunma arkasına sarkan Afobe, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda Mert'i geçemedi ama öncesinde kalkan bir ofsayt bayrağı var..
 
39' Baker'ın pasında ceza sahası dışında topu alan Kamil Ahmet yerden bir şutla şansını denedi ama top Epureanu'dan geri döndü.
 
44' Ceza sahası dışında topla buluşan Baker'ın sert şutunda Mert gole izin vermedi.
 
46'Visca'nın pasında ceza sahası yayı üzerinde topla buluşan İrfan Can'ın vuruşunda top farklı şekilde üstten auta çıktı.
 
49' Sol kanatta Pereira'dan sıyrılan Bolingoli'nin ortasında top doğrudan Uğurcan'ın kucağına gitti.
 
53' GOL Ceza sahası içi sağ çaprazda uzak köşede topla buluşan Edin Visca, sağ ayağıyla harika bir vuruş yaparak yakın köşeden topu ağlara gönderdi.
 
67' Marlon'un pasında sol kanatta topla buluşan Diabate'nin ortasında Skrtel topu karşıladı.
 
71' Sağ kanatta topla buluşan Pereira son çizgiye inip ortasını yaptı ama Epureanu kafayla topu karşıladı.
 
75' BAŞAKŞEHİR GOLE YAKLAŞTI: Deniz'in sağdan kulladığı köşe vuruşunda arka direkte kafalardan seken topu altıpas içinde önünde bulan Epureanu'nun vuruşunda Uğurcan gole izin vermedi.
 
91' Yusuf'un kale önüne çevirdiği topu Baker kontrol etmek istedi ama Mehmet Topal kritik bir hamleyle rakibine şut şansı tanımadı.
 
90+3 Mücadele sona erdi.

TRABZONSPOR - BAŞAKŞEHİR İLK 11'LER

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Joao Pereira, Vitor Hugo, Edgar Ie, Marlon, Kamil Ahmet, Lewis Baker, Abdülkadir Ömür, Safa Kınalı, Diabate, Afobe

Başakşehir: Mert Günok, Caiçara, Skrtel, Epureanu, Bolingoli, Rafael, Mehmet Topal, İrfan Can, Edin Visca, Deniz Türüç, Demba Ba

'İKİ TAKIMIN EKSİKLERİ'

Trabzonspor'da cezalı Flavio ile Abdülkadir Parmak karşılaşmada forma giyemeyecek. Trondsen ile Muhammet Taha Tepe'nin sakatlıkları da devam ediyor. Nwakaeme, rahatsızlığı nedeniyle karşılaşmada oynamayacak. Ekuban'ın durumu ise maç saatinde belli olacak.

Medipol Başakşehir'de ise eksik oyuncu bulunmuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal