Trabzonspor - Erzurumspor Maç Sonucu: 0-0

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Trabzonspor, evinde Erzurum Belediyesporla 0-0 berabere kaldı. Maçta bir gol bir de penaltı VAR sistemi ile iptal edildi.

23.10.2018-00:44 - (Son Güncelleme: 24.10.2018-10:44) Trabzonspor - Erzurumspor Maç Sonucu: 0-0

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasının kapanış maçında Trabzonspor, sahasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u ağırladı. İnişli-çıkışlı performansının ardından ligde art arda elde ettiği Kasımpaşa ve Akhisar galibiyetleriyle çıkışa geçen Trabzonspor, milli ara sonrasındaki ilk sınavında Erzurumspor ile 0-0 berabere kaldı. Erzurumspor'un 7. dakikada Özer Hurmacı'nın attığı gol, Trabzonspor'un da 66. dakikada Rodellaga ile kazandığı penaltı VAR kararı sonucu iptal edildi.

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın puan kaybettiği haftada galip gelmesi halinde 4. sıraya yükselecek olan Trabzonspor, aldığı 1 puanla 14 puana ulaşarak 7. sıradaki yerini korudu. Erzurumspor ise 6 puan ile 17. sırada kaldı.

MAÇTAN ÖNEMLİ ANLAR;

7. dakikada Emrah Başsan'ın pasında ceza sahası içinde topla buluşan Özer Hurmacı, kaleci Onur'un üstünden meşin yuvarlağı ağalarla buluşturdu. Ancak VAR'a giden Bülent Yıldırım ofsayt gerekçesiyle golü iptal etti.

14. dakikada Abdilkadir Ömür'ün ceza sahası dışında sert şutu kaleci Sehic'den döndü. Dönen topa Pereira'nın vuruşunda savunmaya çarpan top taca çıktı.

19. dakikada Amiri'nin sol taraftan ortasında penaltı noktasına yakın yerden Rodellega'nın kafa vuruşunda top üst direğe çarparak auta çıktı

39. dakikada Sunu'un uzak mesafeden vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Onur'da kaldı.

66. dakikada Hugo Rodallega ceza sahası içinde yerde kaldı, hakem Bülent Yıldırım penaltı noktasını gösterdi. Erzurumsporlu futbolcular yoğun itirazda bulunurken Hakem Bülent Yıldırım, VAR işareti yaptı ve pozisyonu izlemeye gitti. Ardından, penaltıyı iptal etti.

Trabzonspor'un, BB Erzurumspor karşısında ilk isabetli şutu 87. dakikada Ekuban'dan geldi.

Sakatlıklar ve VAR incelemesi nedeniyle çok uzun süre duraklayan Trabzonspor-Erzurumspor maçında 5 dakika uzatma verildi.

Eşitlik bozulmadı ve Trabzonspor-Erzurumspor mücadelesi 0-0'lık eşitlikle sona erdi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal