Trabzonspor Ekuban'ın Bonservisini Açıkladı!

The Sun, Celtic ve Rangers’ın Trabzonsporlu oyuncuyu istediğini fakat bordo- mavililerin belirlediği 8.7 milyon poundun iki takımı da zora sokacağını açıkladı.

18.04.2020-11:10 - (Son Güncelleme: 18.04.2020-11:07) Trabzonspor Ekuban'ın Bonservisini Açıkladı!

Trabzonspor’un bu sezon ligdeki başarılı performansı, özellikle yabancı oyuncularının da transfer açısından takip edilmesine sebep oldu. İlk başta Sörloth olmakla birlikte birçok oyuncunun adı transferde geçerken, Caleb Ekuban için bir iddia İskoçya’dan ortaya çıktı.

The Sun gazetesinin İskoç versiyonunda yapılan habere göre, bordo- mavili yıldıza İskoçya’nın devleri Celtic ve Rangers’ın istediği öne sürüldü. Bordo- mavililerin Leeds United’dan kadrosuna kattığı oyuncu, bu sezon talihsiz bir sakatlık yaşamasına rağmen 15 karşılaşmada sahaya çıktı, üçer gol ve asistlik katkı sağladı.

Yapılan haberde Trabzonspor’un Ganalı yıldızı için 8.7 milyon pound fiyat biçtiği, bunun da iki ezeli kulübü zora sokacağı ifade edildi.

The Sun’ın açıklamalarında ayrıca Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun Ekuban ve Nwakaeme ile alakalı yaptığı açıklamaya da yer verildi, iki futbolcunun da ailesi ile birlikte olmaması sebebiyle coronavirüs zamanında zor günler geçirdiğine dikkat çekildi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal