Trabzonspor Burak Yılmaz’dan Haber Bekliyor!

Yeni sezon öncesi maliyeti yüksek oyunculardan indirim talep eden Trabzonspor’da golcü oyuncu Burak Yılmaz’ın henüz yönetimin bu talebine olumlu ya da olumsuz bir yanıt vermediği öğrenildi.

02.06.2018-15:54 - (Son Güncelleme: 02.06.2018-15:50) Trabzonspor Burak Yılmaz’dan Haber Bekliyor!

Son dönemde adı transfer gündeminden düşmeyen ve özellikle İstanbul takımlarının transfer listesinde olduğu öne sürülen Burak Yılmaz’a Trabzonspor yönetimi yıllık ücretinde fedakarlık yapması yönünde çağrıda bulunmuştu.

Sakatlığı sebebiyle Almanya’da ameliyat olan ve bu ülkede tedavisine devam edilen tecrübeli oyuncunun yönetimin yaptığı bu çağrıya olumsuz cevap vermediği fakat şuana kadar henüz bir indirim de yapmadığı belirtildi.

ÜNAL KARAMAN TAKIMDA KALMASINI İSTİYOR

Trabzonspor’un yeni teknik direktörü Ünal Karaman’ın da Burak Yılmaz’ın takımda kalmasını istediği, bu noktada bordo mavili yöneticilerin deneyimli forvetten yapmasını beklediği fedakarlığın gerçekleşmesi halinde kendisiyle yeni bir kontrat imzalayarak yola devam edeceği ifade edildi. Bu konunun önümüzdeki günlerde netlik kazanacağı bildirildi.

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu da şu anki koşullarda yeni bir düzenlemenin gerektiğini belirterek, kamp başlayana kadar iç ve dış transferi çözmeye çalışacaklarını ifade etti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal