'Trabzonspor Bir Şehir Takımıdır'

Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu

04.02.2020-10:27 - (Son Güncelleme: 04.02.2020-10:32) 'Trabzonspor Bir Şehir Takımıdır'

Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Çakıröz, Trabzonspor’a sağlanan kolaylıklar var dedi.

Benim rahatsız olduğum bir konu var. Trabzonspor’a sağlanan kolaylıklar var. Fenerbahçe Başkanı çıkıp tek tek Trabzonspor’a yapılan yardımları açıklıyor. Trabzonspor bir şehir takımıdır. Tıpkı Eskişehirspor, Bursaspor, Kocaelispor gibi.

Trabzonspor bir şehir takımıdır. Tıpkı Eskişehirspor, Bursaspor, Kocaelispor gibi. Bu takımlar taraftarları ile ön plana çıkan camialardır. Ama Trabzonspor’a kolaylık sağlayıp diğer kulüpleri görmezden gelmek olmaz.

Bu takımlar taraftarları ile ön plana çıkan camialardır. Ama Trabzonspor’a kolaylık sağlayıp diğer kulüpleri görmezden gelmek olmaz. Görevi çiftçilere hizmet etmek olan Ziraat Bankasının asıl görevi sadece Trabzonspor’a sınırsız kaynak sağlamak değildir.

Trabzonspor’a bu kadar kolaylık nasıl sağlanıyorsa, Eskişehirspor ve diğer takımlara da o kolaylıklar sağlanmalıdır. Niyet halis olunca, akıbet de halis olur. Ülkemizde futbol artık sadece sahada oynanan bir spor dalından çıktı, bir yaşam biçimine döndü.

İnsanların bu sevdalarının devamlarının sağlanabilmesi adına bir takım çalışmalar yapılabilir. En azından bir kulübün gelirlerinin yüzde yüzünü temlikle el konulmamalı. Kulüplerin yaşayabilmesi adına bu tek bir toplantı ile 5 dakikada çözülecek bir mesele.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal