Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'ndan Transfer Açıklaması! Yusuf Yazıcı Kalıyor!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turundaki kura sonucu basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

22.07.2019-15:51 - (Son Güncelleme: 22.07.2019-15:46) Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'ndan Transfer Açıklaması! Yusuf Yazıcı Kalıyor!

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turundaki rakibi Sparta Prag oldu. Trabzonspor başkanı esprili bir şekilde bu kurayı yorumladı.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu: "Rakiple ilgili en iyi bilgiyi şu an yanımda olan Novak biliyor. Bizi Çek Cumhuriyeti'nde kendisi ağırlayacak. Otel masraflarını da karşılayacak.

Lille'nin Teklifi Yusuf Yazıcı'nın Değerini Yansıtmıyor!

Ahmet Ağaoğlu: "Lille'in teklif ettiği rakam, Yusuf'un gerçek değerini yansıtmıyor.. Yusuf, Abdülkadir falan bunlar bizim göz bebeğimiz. Benden en değerlimi almak isteyen insan, ona göre davranmak zorunda."

Forvet Transferi Çarşamba veya Perşembe Günü Belli Olur!

Ahmet Ağaoğlu: "Yeni forvetimiz çarşamba veya perşembe günü belli oluyor. Benim ağzım sıkı ama görüştüğümüz oyuncular var. 48 gün sabrettik, 48 saat daha sabredince neyin ne olduğunu herkes görecek. Santini bonservis ücreti olan bir oyuncu. Biz genellikle bonservis ücreti vermekten hoşlanmayan bir kulübüz." açıklamasında bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal