Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Futbol Takımıyla Buluştu!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, teknik kadro, yönetim ve futbolcularla bir toplantı gerçekleştirdi.

14.04.2018-13:01 - (Son Güncelleme: 14.04.2018-12:37) Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Futbol Takımıyla Buluştu!

7-8 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen olağanüstü kongrede seçimi kazanarak Trabzonspor’un 17. başkanı olan Ahmet Ağaoğlu, teknik heyet ve futbol takımıyla bir araya gelerek toplantı düzenledi. Seçimin ardından İstanbul'a giden ve dün akşam saatlerinde Trabzon'a dönen Başkan Ağaoğlu, kulüp tesislerinde yönetim kadrosuyla bir görüşme gerçekleştirmesinin ardından teknik kadro ve futbol takımıyla toplantıda buluştu.

Trabzonspor Kulübünün yeni başkanı Ağaoğlu, ilk defa bir araya geldiği futbolcularına önemli mesajlar verdi. Kulüpte yaşanan zorlukların farkında olduklarını ve en kısa sürede sorunların çözülmesi adına uğraştıklarını ifade eden Ağaoğlu, ligin bitmesine kalan 6 haftada futbolcularından yüksek bir performans göstermelerini talep etti. Futbol takımının huzurlu bir düzen içerisinde olmasını istediğini belirten Ağaoğlu, öncelikli olarak hedeflerinin futbol takımının yaşadığı maddi problemleri en kısa sürede çözmek, maddi ve manevi bakımdan verdikleri sözleri tutmak olduğunu vurguladı.

Oyuncuların, gerçekleştirilen görüşmede önceden yaşadıkları problemleri belirtmesi üzerine Başkan Ağaoğlu, başkan olmadan önce bir takım sözler verdiklerini ve bu sözleri tutmak için yönetimi devraldıklarını, futbolcularından da yalnızca saha içine odaklanmalarını istediği öğrenildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal