Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Ayakkabılarını Abdülkadir'e İmzalattı!

Ağaoğlu, o ayakkabıları Abdülkadir'e imzalattı

23.07.2019-14:19 - (Son Güncelleme: 23.07.2019-14:13) Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Ayakkabılarını Abdülkadir'e İmzalattı!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu geçtiğimiz günlerde yaşanan olayda baş kahraman olan o ayakkabıyı Abdülkadir'e imzalattı.

AĞAOĞLU AYAKKABILARINI ABDÜLKADİR ÖMÜR’E VERMİŞTİ

Takımla birlikte Avusturya kampına gelen Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu, geçen cumartesi günü bordo-mavililerin Linz kentinde yaptığı ilk antrenmanı takip etmişti. Antrenmanın son bölümünde yapılan hafif tempolu koşu öncesi Abdülkadir Ömür’ün ayağını giydiği spor ayakkabı vurunca Başkan Ahmet Ağaoğlu, “Kaç numara giyiyorsun?” diye sormuştu.

Abdülkadir Ömür, “Gerek yok başkanım” yanıtını verirken, Ağaoğlu’nun ısrarı üzerine, “41 giyiyorum” yanıtını vermişti. Bunun üstüne Ağaoğlu ayakkabılarını Abdülkadir'e vermişti.Başkan Ağaoğlu ise antrenmanı kenardan ayakkabısız bir şekilde izlemiş ve günü böyle tamamlamıştı.

 

Başkan Ağaoğlu, o ayakkabıları Abdülkadir’e imzalattı

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, geçen cumartesi antrenmanda koşması için ayakkabısını verdiği Abdülkadir Ömür'e hatıra olması adına o ayakkabılarını imzalattı.

Başkan Ahmet Ağaoğlu, imzalattığı ayakkabıları açık artırmaya sunup satacağını ve gelirini kulübe bağışlayacağını söyledi.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal