Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu'ndan Volkan'a Cevap: Analar Daha Öyle Birini Doğurmadı

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Volkan Demirel'in otobüsten aldırırım sözlerine "Trabzonspor otobüsübnden adam almak kimsenin haddi değil, analar doğurmadı daha onu" diyerek cevap verdi.

27.04.2019-23:03 - (Son Güncelleme: 27.04.2019-23:52)

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Fenerbahçe maçının ardından A Spor kanalında canlı yayına telefonla bağlanarak önemli açıklamalarda bulundu.

KENDİSİNİ TRABZONSPOR'A DÜŞÜNEBİLİRİM

Golden önce yardımcı hakem Bahattin Duran'ın ayağıyla topu Fenerbahçeli futbolcuya atmasına tepki gösteren Ağaoğlu, "Golden önce yardımcı hakemin verdiği bir karar var. Orada çok komik görüntüler de var. Yardımcı hakem ayağıyla topu çok güzel oyuna sokuyor. Ara transfer döneminde kendisini takıma düşünebilirim." dedi.

ANALAR DOĞURMADI DAHA ONU

Volkan Demirel'in "Trabzonspor'da bir analizci ya da tecrüman arkamdan bir şeyler dedi. Özür dilesin yoksa otobüsten alır özür diletirim" sözlerine cevap veren Ahmet Ağaoğlu, "Trabzonspor otobüsübnden adam almak kimsenin haddi değil, analar doğurmadı daha onu. Kimse kimseyi tehdit edemez, karşılığını en ağır şekilde görür. Ne olduğunu bilmiyorum, bir şey varsa kolluk kuvvetleri var. Biri Trabzonspor otobüsünden adam almaya kalkarsa çok ağır şeylerle karşılaşabilir." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal