Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu’ndan Transfer Açıklaması!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, bordo mavili ekibin transfer gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

15.08.2018-17:02 - (Son Güncelleme: 15.08.2018-17:01) Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu’ndan Transfer Açıklaması!

Transfer çalışmalarını sürdüren bordo mavili ekipte başkan Ahmet Ağaoğlu, transfer gündemindeki son gelişmeler hakkında bilgi verdi.

“MORTEZA DEFTERİ KAPANDI, ZEKİ’Yİ DÜŞÜNMÜYORUZ”

Ağaoğlu, İran Milli Takımı oyuncusu Morteza Pouraliganji ve Gençlerbirliği ile yolları ayrılan ve Trabzonspor’a gelmek isteyen eski oyuncuları Zeki Yavru defterlerinin kapandığını belirtti. Bordo mavili ekibin 1 numarası, “Morteza’nın talepleri bitmek bilmiyor. Bu yüzden transferi askıya aldık. Zeki Yavru’yu da şu anda düşünmüyoruz.” ifadelerini kullandı.

“NWAKAEME İÇİN GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR”

İsrail takımlarından Hapoel Beer Sheva’da forma giyen ve geçtiğimiz günlerde Türkiye’ye gelen Anthony Nwakaeme transferine ilişkin de konuşan Ağaoğlu, “Anthony’nin takımı 1.1 milyon euro (7.9 milyon TL) bonservis istiyor. Bu ücretin de peşin olarak ödenmesini istiyorlar. Görüşmelerimiz hala sürüyor” dedi.

“YUSUF’A TEKLİF YAPILMADI”

Geçtiğimiz gün basına yansıyan Yusuf Yazıcı-Real Sociedad iddialarına da açıklık getiren Ağaoğlu, “Bize ne teklif geldi, ne de başka bir durum var. Birileri bir şeyler söylüyor fakat dikkate alacağımız şeyler değil. Düşündüğümüz rakamları telaffuz eden olursa, masaya otururuz. Şu anda sağdan, soldan dolaylı gelen rakamlar bizim talebimize çok uzak.” şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal